Ana sayfa Kim Kimdir? Kimse Bilmez dizisine Yeşilçam’ın ünlü ismi katıldı! Fatma Karanfil kimdir?

Kimse Bilmez dizisine Yeşilçam’ın ünlü ismi katıldı! Fatma Karanfil kimdir?

tarafından ker_def

atv ekranında artık Pazar günleri yayınlanmakta olan Kimse Bilmez dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Önceki hafta diziye Sevtap Özaltun’un dahil olduğu açıklanmıştı. Şimdi de yeni bir isim daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu isim Yeşilçam ünlüsü…

Atv’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı başarılı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Daha önce de Atv’de yayınlanan ‘Bahtiyar Ölmez’ isimli dizide ‘Hafize’ karakterini canlandıran 51 yıllık usta oyuncu Fatma Karanfil, Kimse Bilmez’de çok özel bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Kimse Bilmez dizisine Yeşilçam'ın ünlü ismi katıldı! Fatma Karanfil kimdir? 9

YENİDEN ATV, YENİDEN BABA YAPIM

Her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Birbirinden sürükleyici aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, daha önce onlarca dizi ve sinema filminde rol alan, Yeşilçam’ın usta isimlerinden Fatma Karanfil dahil olacak. Diziye 16’ncı bölümden itibaren girecek olan Karanfil, Keremcem’in eski eşinin annesi ‘Nilüfer’ karakterine hayat verecek. Usta oyuncu, daha önce de Atv’de yayınlanan yine Baba Yapım imzalı ‘Bahtiyar Ölmez’de rol almıştı.

Kimse Bilmez dizisine Yeşilçam'ın ünlü ismi katıldı! Fatma Karanfil kimdir? 10

Fatma Karanfil Kimdir?

Fatma Karanfil, 3 Şubat 1952 tarihinde Eskişehir’de doğdu.1968 senesinde Ses Dergisinin organize ettiği “Yüz Güzeli” yarışmasında üçüncü seçildi ve bu yıldan sonra sinema hayatına giriş yaptı.1967- 1969 seneleri arası LCC’de (Language and Culture Center) Tiyatro üzerine eğitimler aldı. 1976 ve 1980 seneleri arasındaki Yeşilçam’ın furya dönemine katılmayarak sinemadan uzaklaştı ve tekstil işine yöneldi.Londra’da tekstil eğitimi aldı. 1998 senesinde göğüs kanserine yakalanan sanatçı 1999 senesinde ameliyat olup bu hastalıktan kurtuldu ve tekrar sahnelere geri döndü. Onlarca dizi ve filmde rol almıştır.

Kimse Bilmez dizisine Yeşilçam'ın ünlü ismi katıldı! Fatma Karanfil kimdir? 11

SEÇKİN OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Beran Özel gibi usta isimler yer alıyor.