Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kimse Bilmez setinde Özgü Kaya’nın duygu dolu anlar yaşandı!

Kimse Bilmez setinde Özgü Kaya’nın duygu dolu anlar yaşandı!

tarafından ker_def

ATV’nin sevilen dizisi ‘Kimse Bilmez’in başrol oyuncularından, Özgü Kaya’nın anne ve babası sürpriz yaparak ‘Kimse Bilmez’ setini ziyarete etti. Ailesini karşısında gören ünlü oyuncu, hem heyecanlandı hem de bu sürpriz ziyaret karşısında sevincini gizleyemedi.

‘Kimse Bilmez’in güzel oyuncusu Özgü Kaya’nın Uşak’ta yaşayan anne ve babası Ümmü ve Ercan Kaya çifti, kızlarına büyük bir sürpriz yaptı. ‘Kimse Bilmez’ setine gelerek bir süre kızlarını uzaktan izleyen Kaya çifti, daha sonra kızlarının yanına giderek büyük bir sürpriz yaptı. Aylardır ayrı olduğu anne ve babasını karşısında gören güzel oyuncu Özgü Kaya, şaşkınlığını bir süre üzerinden atamadı.

Kimse Bilmez setinde Özgü Kaya'nın duygu dolu anlar yaşandı! 7

Ailesiyle bir süre vakit geçiren ünlü oyuncu, daha sonra anne ve babasını set ekibi ve diğer oyuncu arkadaşlarıyla tanıştırdı. Anne ve babasıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Özgü Kaya, uzun süre hasret giderdi. Kızını ilk kez ‘Kimse Bilmez’ setinde ziyaret ettiğini söyleyen Ercan Kaya; “İşimiz gereği Uşak’ta yaşıyoruz. Kızımı atv ekranlarından sürekli takip ediyorum. Burada, çalışırken karşımda görmek ayrı bir gurur” dedi.