Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Falay, 3 yıl sonra dizilere dönüyor; daha önce onu hiç böyle görmediniz!

Barış Falay, 3 yıl sonra dizilere dönüyor; daha önce onu hiç böyle görmediniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Arayın isimli dizinin başrol oyuncusu Barış Falay oldu. Ünlü oyuncu, 2017 yılında sona eren Paramparça dizisinden bu yana setlerde yer almamıştı. Ünlü oyuncu, yeni sezonda tüm dünyada büyük ilgi gören Call My Agent isimli dizinin Türkiye uyarlamasında Canan Ergüder ile birlikte başrolde yer alıyor. Dizide ayrıca; Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu da bulunuyor.

Barış Falay 3 yılın ardından yeniden bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Ezel dizisinde canlandırdığı Kerpeten Ali karakteri ile akıllara yazılan oyuncu Kıraç karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle Ege’ye gittiklerini belirten Barış Falay, yeni iş anlaşması yaptığını da ilk kez açıkladı. “Ben de özledim dönüyorum televizyonlara” diye konuşan oyuncu, yeni rolünün de çok farklı olacağını anlattı.

Genelde projelerinde farklı karakterlere hayat vermeye çaba harcayan Barış Falay, “O tarz bir adam oynamadım. Benim için de değişik bir şey olacak. İyi olacak diye umuyorum” şeklinde konuştu.

Ezel dizisinde birlikte rol aldığı Kenan İmirzalıoğlu’nun yakın arkadaşı olduğunu hatırlatan Barış Falay, tecrübelerini paylaştığını ifade etti.