Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisi izleyicilerinin kafasındaki deli sorular

Kiralık Aşk dizisi izleyicilerinin kafasındaki deli sorular

tarafından ker_def

kiralikask3

İnsanlık için küçük, ama Defne ve Ömer için büyük bir adım bu. Birlikte bir eşiği daha aştılar. Temeli biraz daha sağlamlaştırdılar. Umarım bundan sonra araya girecek şeyler olmaz. Sübhaneke dinimiz âmin.
Defne ve Ömer, arada kısa kopukluklar olsa da bir yıldır beraberler. Bir yıldır beraber olan bir çift olarak her ne kadar otel içinde yaşanan yanlış anlamalar silsilesi komik ve eğlenceli olsa da; birlikte zaman geçirebilme konusunda Seda ve Sinan’dan biraz daha becerikli olmalarını beklerdim doğrusu. Gelmiş geçmiş en güzel çift, ama bir o kadar da beceriksiz ve kısmetsiz☺ Sinan ve Seda şak diye muratlarına erdi maşallah. Şu senaryoda en kısmetsiz çift hep bizim çiftimiz. Ben vuslat filan da demiyorum ha yanlış anlaşılmasın. Sadece birlikte kaliteli zaman geçirmelerini istiyorum. Böyle taze âşık gibi davranmaları bana tuhaf geliyor.

Sen kendi değerinin farkında olmazsan kimsenin senin değerini fark etmesini bekleme. Defne’nin en büyük sorunlarından biri bu! Harika bir işi, harika bir ailesi, harika bir dostu ve harika bir aşkı var. Yani eksiği yok fazlası var bizim kızın, ama hala Ömer’in onu onaylamasına ihtiyaç duyuyor. Geçen bölümde derilerin depolanması konusunu çözdüğünde Ömer’e “çözeceğime inanmıyordun değil mi” diye sorması bundan. Sanki Ömer onaylarsa yaptığı işin doğruluğu bin kat daha artacak. Defne’cim şu kuralları koyan kadına geri dönmemiz mümkün müdür acaba? Ömercim biz kadınlar her ne kadar sevdiğimizin bizi sevdiğini, bize güvendiğini bilsek de ara sıra duyma ihtiyacı hissederiz. Sen de muzurluk etme de ara sıra söyle lütfen