Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisi sevenlerini çok yanılttı!

Kiralık Aşk dizisi sevenlerini çok yanılttı!

tarafından ker_def

kiralikask4

Ben Defne ve Ömer’i bir çift olarak daha fazla görmek istiyorum. Öyle alevlenip alevlenip en top noktada vuslat olsun filan istemiyorum. Seviştiklerini bilmek zorunda değiliz ki… Öyle gözümüze gözümüze sokarak öpüşmelerine filan da gerek yok.
Ben aşka âşık bir kadınım. Çok şükür âşık olduğum adamla da 28 yıldır evliyim. Âşık olan insan nasıl davranır, neler hisseder az çok bilirim. Hep onunla olmak istersin mesela… Hep yanında olmak… Ne yapıyorsan birlikte yapmak… Heyecandan titrersin… Hayatı paylaşmak istersin… Çünkü hayat onunla çok daha güzeldir.
Defne ve Ömer başka bir vukuat olup da ayrılmadan önce (bugüne kadar hep böyle olduğu için yazdım bunu. Bir şey bildiğimden değil) biraz iki âşık gibi yaşasa artık… Birlikte dışarıda vakit geçirseler… Alışveriş yapsalar, yürüyüş yapsalar, bir cafede kahve içseler olmaz mı? Öyle ayaküstü değil de daha doğal bir şekilde konuşsalar. Şunu hatırlıyorum… Birbirlerini bu kadar seven ve değer veren bu iki kişi, geçmişleri ile ilgili hiç konuşmadılar mesela. Hatırlayın; Ömer annesinin ölüm yıldönümü için ortadan kaybolduğunda Defne nerede olduğunu ve nedenini öğrenmek için kırk takla atmıştı. Lütfen baş başa ve kaliteli zaman geçirsinler artık! Çok şey mi istiyorum? Valla çok şey istiyorsam da kusura bakmayın!