Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde ne kavga bitti ne de sevda!

Kiralık Aşk dizisinde ne kavga bitti ne de sevda!

tarafından ker_def

kiralikask25

Turuncu elbisesinin içinde enerji saçan Yasemin’e gelirsek, bu kadın gittikçe nirvanaya ulaşıyor. Defne ile ne güzel oldular öyle. Ancak hala iş dışında da arkadaş olabildiklerini görmek istiyorum. Ayrıca sıradaki “Ohh be” rahatlayışımız, Yasemin’in ustaca bir manevra ile Derya’yı şutlamasına gelsin. Büyüksün Yasemin Reis!

Neriman’a git gide tahammül edemediğim şu noktada Mine ile eşleşmesi güzel olmuş, daha az antipatik geliyor. Necmi’yi de kurtaralım ama İz ile olan sahnelerde de bir sıkılma oluyor.

İsocum hani biz doğru olursak, yolumuzda doğru olurdu? Sen sanki azıcık birazcık ucundan eğildin bu bölüm. Defne’nin rüzgarını kesmek istemedin ama bu iş sonra patlamaz umuyorum ki. Ay ya da patlarsa da artık bu işi de sen halledersin. Bir başka küçük uyarı başta sana sonra da diğer erkeklere gelsin. Eğer en yakın kadın arkadaşın, başka bir kadını sevmiyorsa, ya da potansiyel düşmanı ise sakın sakın ha sakın o kadına “güzel” deme. İz ile ilgili bir kere daha “güzel bir şey” dersen Defne sana patlayacak, zaten o da farkında, bir de sen yaraya tuz basma :) Ama buna rağmen İSO GİBİ ARKADAŞ DUASI ENTER. Ne güzel bi adam bu ya? Keşke daha çok sahnesi olsa.