Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’ya yapılan büyük ayıp şoke etti!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’ya yapılan büyük ayıp şoke etti!

tarafından ker_def
Son dönemde dizilerin ‘kötü kadın’ profiline başarılı oyunculuğuyla bambaşka bir yorum getiren Seray Kaya, ne yazık ki kimi izleyenlerin kendisini Şirin karakteri ile karıştırmasından hayli muzdarip!
Televizyongazetesi/Detay

Kaya, sosyal medya üzerinden takipçilerinden kendisi ile ilgili yorumları kimi zaman esprili bir şekilde karşılasa da haddini aşan bazı durumlar üzerine o da artık tepkisini vermekten çekinmiyor!
Kaya, Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakterinin eleştirilmesine alıştı ama eleştiriler kendisine yönelince dayanamayıp isyan etmeye başladı.

Genç oyuncu, bir takipçisinin “İki dizide oynayıp Oscar kazanmış gibi davranıyor!” sözlerine sert bir yanıt verdi.

Takipçisinin kendisini yerden yere vuran mesajını instastory bölümünden yayınlayan Kaya, yanıtını da sert verdi.

Seray Kaya, “Söylediğiniz şeyleri çok ciddiye aldığımdan değil, bizlere her şeyi söyleme hakkını kendinizde bulmanızdan genelde bu tür şeyleri paylaşıyorum. Bu paylaştığım arkadaş, diğer klavye delikanlıları gibi kendince yorumda bulunmuş. Ben de kendisine sormak istiyorum. Sen kimsin? Sen yanlış bildiğin o düşüncelerinle beni yorumlarken sen kimsin?…” şeklinde tepkisini ortaya koydu.

Seray Kaya, dizinin tatile girmesinden sonra gittiği Amsterdam’daki bir fotoğrafına yapılan bir eleştiriye de yine sert bir yanıt verdi.

İşte Seray Kaya’nın o paylaşımları:

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'ya yapılan büyük ayıp şoke etti! 8

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'ya yapılan büyük ayıp şoke etti! 9