Ana sayfa Kadın Haberleri Kırgın Çiçekler’in 3 güzeli; Aleyna Solaker, Hazar Motan ve Nil Keser yeniden bir araya geldi!

Kırgın Çiçekler’in 3 güzeli; Aleyna Solaker, Hazar Motan ve Nil Keser yeniden bir araya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler dizisiyle şöhrete ulaşan genç oyuncular Aleyna Solaker, Hazar Motan ve Nil Keser, youtube’da yayınlanan sohbet programına konuk oldu. Koronavirüs karantinası ve yeni normale geçiş süreci ile ilgili soruları yanıtlayan genç oyuncular, henüz normalleşemediklerini belirttiler.

Hazar Motan, normalleşmenin kendisi açısından yüzde 0 olduğunu belirtti. Aleyna Solaker de kendisinin de normalleşmediğini ve karantinada devam ettiğini belirtti. Nil Keser ise aynı mekanda 2-3 kişi görmek dışında bir normalleşme yaşamadığını anlattı.

3 oyuncu da karantina sürecinde görüşemediklerini ve birbirlerini çok özlediklerini ifade ettiler. Nil Keser, sosyal medya konusuna orta dereceli olarak düşkün olduğunu belirtirken, Hazar Motan ise sosyal medyayı çok kullandığını ve bunun kendisi açısından rutin olduğunu ifade etti. Aleyna Solaker ise sosyal medyanın neredeyse hayatında pek olmadığını ve rutin bir zaman harcama durumu yaşamadığını anlattı.

Karantina sürecinin kendisi için kolay geçmeyeceğini anlatan Nil Keser, “Eve alınan şeyleri hala yıkayacağım. O bir süre geçse de geçmeyecek”diye konuştu.

Hazar Motan ise panik halinde olduğunu, bazen unutup da elini bir yere değdiği zaman panik yaşadığını ve bunun da kolay kolay geçmeyeceğini söyledi. Motan, “Benim için bu süreç çok zordu ve bu devam edecek” dedi.

Aleyna Solaker, alışverişte aldıklarını kapı önünde dezenfekte etmediğini ama bu karantina süreci ile bunu yaptığını ve böyle yapmaya da devam edeceğini ifade etti. Solaker, “Acayip korkuyorum. Bir şey olduğunda istemsiz bir panik var. Her yer açılmış olabilir, çok gitmek ve sosyalleşmeyi çok istiyorum. Ama içimde bir korku var. O yüzden bir tık daha” diye konuştu.