Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, Elimi Bırakma’daki partneri Alina Boz’a jest yaptı!

Alp Navruz, Elimi Bırakma’daki partneri Alina Boz’a jest yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz ile Alp Navruz, TRT1’de yayınlanan ve 2019 yılının Aralık ayında final yaparak veda eden Elimi Bırakma dizisinde çok iyi bir uyum yakalamıştı. Her iki oyuncu da yüksek enerjileri ile dizinin uzun süreli olmasını sağladı. Alina Boz ve Alp Navruz’un hayranları da final yapan dizinin tekrarlarının yeniden TRT’de yayınlanmasının mutluluğunu yaşadı.

Geçtiğimiz hafta dizinin yeniden ekrana gelmesinin mutluluğunu yaşayan Elimi Bırakma hayranları, bu ikiliyi çok sevdi. Alp Navruz, şimdi Zümrüdüanka dizisinde ve yeni bir partneri var. Oyuncu, eski partnerini ise unutmadı. 14 Haziran 1998 doğumlu olan Alina Boz, bugün 22. yaş gününü kutluyor.

Alp Navruz da instagram hesabından partneri ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayarak jest yaptı. Oyuncu, “Mutlu yıllar Boz” diye de mesaj yazdı.

Alp Navruz, Elimi Bırakma'daki partneri Alina Boz'a jest yaptı! 7

Sosyal medyada Alp Navruz’un bu jesti hayranlarından beğeni aldı. Alina Boz’un yaş gününü kutlayan binlerce hayranı mesajlarıyla sosyal medyada iltifatlarda bulundu.