Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in 3 güzeli yeniden bir projede buluşmak istiyor!

Kırgın Çiçekler’in 3 güzeli yeniden bir projede buluşmak istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler dizisiyle şöhrete ulaşan genç oyuncular Aleyna Solaker, Hazar Motan ve Nil Keser, youtube’da yayınlanan sohbet programına konuk oldu. Kırgın Çiçekler dizisinin büyük başarısı konuşuldu. 3 ünlü oyuncu da o dönemde ‘biz olduk’ moduna hiç girmediklerini belirtti.

Dizide Defne karakterini canlandıran Nil Keser, dizinin 3,5 yıl kadar sürdüğünü ve sette dostluklarının pekiştiğini, dizi bittikten sonra da 2 yıldır dostluklarının daha da geliştiğini söyledi.

Kırgın Çiçekler projesine başlarken çok inandıklarını hatırlatan Hazar Motan, Cemre karakterine hayat vermişti. Hazar Motan, şunları anlattı:” Biz bu işe başlarken çok inandık, tutacağına çok inandık. Hepimiz de bu kadar tanınır değildik. İnsanlar çok inandılar. Karakter ile bizi çok özdeşleştirdiler. Bence kızlar çok yetenekliydi. Çok güzel rollerin haklarını verdiklerini düşünüyorum. İnsanlar da bunu aldıkları için, o duyguyu kaptıkları için iş devam etti ve tuttu. Biz, bu dizi esnasında ‘biz olduk’ moduna hiç girmedik.”

Aleyna Solaker ise dizide Meral karakterini canlandırmıştı. Set arkasında da ekip içinde çok güzel dostluklar yaşandığını hatırlatan Aleyna Solaker, bunun enerjisinin de diziye yansıdığı görüşünü savundu.

Kırgın Çiçekler'in 3 güzeli yeniden bir projede buluşmak istiyor! 7

Aleyna Solaker, “Set arkasında çok iyi anlaştık, enerjimizin de tutup bunun yansıdığını da düşünüyorum. Çünkü çok yakın olduk. Ailelerimizden daha çok birlikte olduğumuz için, çok fazla paylaştığımız şeyler oldu. Ben hep söylüyorum, herkesin yeri bende çok ayrı. Şu an da arkadaşlıklarımız devam ediyor.Ondan da çok mutluyum. Ama öyle bir enerji tuttuğu için, her şeyi paylaşıyorsun, onun da yansıdığını düşünüyorum” diye konuştu.

Dizinin başlangıcından bu yana 5 yıldır birbirlerini tanıyan 3 genç oyuncu, ortak bir proje gelse birlikte sette yer almayı çok isteyeceklerini belirttiler. Aleyna Solaker, bunun hayalini çok kurduğunu, böyle bir şeyi çok istediğini ifade etti.

Hazar Motan ise birlikte bir dizi projesinin düşünüldüğünü ama olmadığını belirtti.