Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’in Alp Navruz paylaşımı eski sözlerini hatırlattı!

Keremcem’in Alp Navruz paylaşımı eski sözlerini hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem ile Alp Navruz, yer aldıkları projelere büyük katkı sağlayan ve gündeme taşıyan iki güçlü isim… Her ikisi de başarılı kariyerlerine devam ediyor. Keremcem, Kimse Bilmez’in final yapmasından sonra müzik çalışmalarına ağırlık verdi. Alp Navruz ise Zümrüdüanka gibi yine başarılı bir projede yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

İki ünlü ismin ne kadar yakın arkadaş olduklarını da birçok kişi biliyor. Aynı menajerlik şirketinin iki oyuncusu olmaları, tanışmalarına da zemin hazırladı. Keremcem, Onedio’nun programında yaptığı açıklaması ile 2019 yılının Kasım ayında dikkat çekmişti.

Nasıl tanıştıkları sorulunca Keremcem, “Biz aynı menajerlik şirketinin 2 oyuncusuyuz. Oradan tanışıyoruz.Tanıştığımıza hiç memnun değilim Alp ile. Çünkü benden daha yakışıklı adamlarla aynı kadrajda ya da ortamda bulunmak pek hoşuma giden bir şey değil” diye konuştu.

Alp Navruz’u çok seven ve onu kendisinden daha yakışıklı olmakla öven Keremcem, bugün yine bir paylaşım yaptı. İkilinin mutlu halleri dikkat çekerken, Keremcem, İngilizce olarak “kardeşlik” ifadesini kullandı.

#brotherhood

Keremcem'in Alp Navruz paylaşımı eski sözlerini hatırlattı! 7