Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Cihan Şadoğlu’su Serdar Özer’in büyük hayali!

Hercai’nin Cihan Şadoğlu’su Serdar Özer’in büyük hayali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Milyonlarca hayranı bulunan Hercai dizisi 2.sezonunu koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında tamamlamak durumunda kaldı.Dizinin setinin Ağustos ayında toplanması ve 3. sezon için çekimlere başlanması bekleniyor. Karantina sürecini evinde ailesi ile geçiren Serdar Özer, evde kalmayı seven birisi olduğunu söyledi.

Hercai dizisinde canlandırdığı Cihan Şadoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Serdar Özer, 2003 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Bana Sevmeyi Anlat dizisindeki Engin Kargı karakteri ile de hatırlanan oyuncu, Hercai sayesinde büyük bir çıkışa imzasını attı. 30’lu yaşları ile birlikte doğa ile iç içe olmayı daha çok istediğini belirten oyuncu, karantina sürecinin de bunu tetiklediğini ifade etti.

Hayallerini hep doğada yaşam üzerine kurduğunu anlatan Serdar Özer, bunda karantinanın da etkisinin olduğunu anlattı. Karanlık fobisi olduğunu ama bunu aşmayı başardığını söyleyen oyuncunun uçmakla ilgili hayalleri var.

Serdar Özer, paraşütle atlamayı ve özel kıyafet giyerek uçanları ilgiyle izliyor. Oyuncu, uçmakla ilgili hayallerinin olduğunu da söyledi. Özer, “Yükseklikle ilgili hayallerim var. Biraz zor yapmak ama. Paraşüt olsun, bir kıyafetle uçuyorlar flysuit diyorlar ona. Hayalim var onlara. Kolay şey değil onlar ama ne dense çok çekiyor beni” dedi.