Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda başardı! Babil ve Bay Yanlış ise reytingleriyle tedirgin etti!

Kırmızı Oda başardı! Babil ve Bay Yanlış ise reytingleriyle tedirgin etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları artık müthiş bir reyting yarışı izleyeceğiz… 15. sezona 18 Eylül akşamı başlayacak olan Arka Sokaklar bir yanda… İlk 2 bölümü olay yapan ve 11 Eylül akşamı 2. bölümüyle tüm kategorilerde birincilik elde eden Kırmızı Oda diğer yanda… Sürpriz ise 3. sezonuyla çok farklı bir dönüş yapacak olan atv’nin güzide dizisi Hercai…

Cuma akşamları reyting yarışında Star Tv, Babil ile hatırı sayılır bir izleyiciyi ekranına taşıyacak. Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Bay Yanlış da kemik bir izleyici kitlesine sahip… Diziler arasındaki müthiş reyting yarışı önümüzdeki hafta kendisini daha güçlü şekilde hissettirecek.

11 Eylül Cuma akşamı 3 dizi arasındaki reyting yarışında, Kırmızı Oda birinciliğini ilan etti. Diğer yapımların çok üzerinde bir performans sergileyen tv8’in iddialı dizisi, tüm yapımları geride bırakarak tüm kategorilerde ilk sırada kendisine yer buldu. 6-9 arası bir reyting oranı tutturan Kırmızı Oda, güneş gibi parladı.

Kırmızı Oda başardı! Babil ve Bay Yanlış ise reytingleriyle tedirgin etti! 6

11 Eylül Cuma akşamı dizi rekabetinde Bay Yanlış, totalde 3. sırada yer almayı başardı. AB grubunda dizi 6. sıraya yerleşirken, ABC1 grubunda ise 4. oldu.

Babil dizisi de dün akşam reyting yarışına yeniden katıldı. 11. bölümü yayınlanan dizi totalde ilk 10 dizi arasına bile giremedi. Ama AB grubunda 4. olan Babil, ABC1 grubuda da 6. sırada sıralamaya yer aldı.

Kırmızı Oda başardı! Babil ve Bay Yanlış ise reytingleriyle tedirgin etti! 7

18 Eylül akşamı bu rekabete Arka Sokaklar ve Hercai dizisi de katılacak. Bu iki yapım ile birlikte reyting sonuçları nasıl gelecek, herkes merakla bekliyor. Ancak bir gerçek var ki, Kırmızı Oda dizisi gayet iyi gidiyor. Arka Sokaklar da zaten kemik izleyiciye sahip. Hercai yüksek bir ilgi gördü ve 3. sezonda da bunu sürdürmesi mümkün.

Bay Yanlış ve Babil dizileri ise diğer yapımlara göre daha zayıf bir durumda bulunuyor.

Babil özellikle AB ve ABC1 gruplarında izleyicileri kendisine çekti, ancak totalde işi çok zor…

Bay Yanlış ise totalde gayet iyi.AB ve ABC1 gruplarında ise idare eder bir pozisyonda…

İşte 11 Eylül Cuma gününün ilk 10 program listesi:

Kırmızı Oda başardı! Babil ve Bay Yanlış ise reytingleriyle tedirgin etti! 8

Kırmızı Oda başardı! Babil ve Bay Yanlış ise reytingleriyle tedirgin etti! 9