Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi de Menajerimi Ara ile aynı taktiği izleyecek!

Kırmızı Oda dizisi de Menajerimi Ara ile aynı taktiği izleyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iki önemli dizisi Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara’nın çekimleri devam ediyor. Her iki dizi de farklı konusu ile dikkatleri çeken yapımlar. Her iki dizide de çok iddialı bir kadro kuruldu.

Star TV’de yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisi psikolojik gerilim türünde bir yapım… Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan dizinin kadrosunda bulunan isimler. Dizi her hafta sarsıcı hikayeleri ile izleyicilerin adeta tüylerini diken diken edecek.

Menajerimi Ara ise daha eğlenceli bir yapım. Ünlüler dünyasının perde arkasını anlatacak olan dizinin oyuncu kadrosu da çok dikkat çekici. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu dizinin ekibinde yer alan başrol isimleri…

Kırmızı Oda dizisi de Menajerimi Ara ile aynı taktiği izleyecek! 8

Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara dizilerinin bir ortak noktası var. Her iki yapımda her hafta ünlü bir ismi konuk edecek. Menajerimi Ara’da ilk bölümün konuğu Tuba Büyüküstün. Oyuncu, kendisini oynuyor ve ünlüler dünyasının perde arkasına yönelik yazılan senaryoyu canlandırıyor.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Gökçe Bahadır gibi oyuncuların da diziye konuk olarak katılması bekleniyor.

Kırmızı Oda dizisi de Menajerimi Ara ile aynı taktiği izleyecek! 9

İşte aynı taktiği Kırmızı Oda dizisi de kullanacak. Her hafta diziye konuk oyuncular katılacak ve belli karakterleri canlandırarak, diziyi adeta ünlüler geçidine çevirecek. Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümünün konukları da ortaya çıktı.

Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir birbirinden şaşırtıcı karakterlerle ilk bölümün konuları oldu.

Her iki dizinin de çekimleri devam ediyor ve ne zaman yayınlanacakları henüz netleşmedi.