Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyi kahreden olay… Güler nasıl öldü?

Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyi kahreden olay… Güler nasıl öldü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin dün akşam ekrana gelen 3. bölümünde izleyenleri kahreden bir olay daha yaşandı. Dizinin hikayesinin gerçek olduğunu bilenler, sosyal medyada bu insanlara bu zulmü yapanlarla ilgili sert yorumlar yazmaya başladı. Olayın yaşandığı köyün neresi olduğunu merak eden izleyiciler, Meliha ve kardeşlerine kötülük yapan, babalarını öldüren ve annelerinin de ölümüne neden olan o kişilerin hala ellerini kollarını sallayarak dolaştıklarını söyleyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden senaryolaştırılan dizide Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha karakteri, Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor Hanım’a içini dökmeye devam ediyor. O içini döktükçe ve geçmişi hatırladıkça da izleyici ekran başında göz yaşlarını tutamıyor. Anlattığı olayların gerçek hikayelerden alıntılanmış olması da izleyiciyi başka türlü etkilemekte.

Meliha’nın acı hikayesine bu hafta da devam edildi. Babalarının evlerini basan adamlar tarafından öldürülmesi, annelerinin tecavüze uğraması ve bir süre sonra ölmesi, üzerine ablası Güler’in evlerine gelen köylü adamlar tarafından tecavüze uğraması ve kardeşlerini kurtarmak için İstanbul’a gelmeleriyle bir genelevde çalışması, izleyenleri sarsan ayrıntılarla doluydu.

Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyi kahreden olay... Güler nasıl öldü? 8

Ablalarının onlara ev tuttuğu ve sonrasında geneleve gittiğini anlatan Meliha, kardeşlerine ablalık yapmaya başladığı o günlere döndü. Meliha, ablalarının onlara düzenli para gönderdiğini, her hafta belli bir günde telefonla konuştuklarını anlattı. Ablası onlara neler yaşadığını anlatmayıp saklasa da genelevde ve çok kötü koşullarda olduğu anlaşılan Güler, sırf kardeşlerini bu hayattan uzak tutmak için acılara katlanıyordu.

Meliha, bir hafta aradıklarında ablalarının yerine bir arkadaşının telefonu açtığını ve onlara Güler’in geçen hafta öldüğünü söylemesiyle nasıl kahrolduklarını anlatırken göz yaşlarına boğuldu.

Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyi kahreden olay... Güler nasıl öldü? 9

Meliha’nın anlattığına göre Güler, bir adam tarafından yedi yerinden bıçaklanmış ve hastaneye kaldırılsa da kurtarılamamıştı. Üstelik kimsesizler mezarlığına gömülmüştü. Meliha, uzun zaman sonra ablasının mezarını bulabildiklerini anlatırken, hem onun hem de ekran başındaki izleyicinin göz yaşları sel oldu.

Meliha’nın acı hikayesi gelecek hafta da devam edecek. Eşi, sonradan yaşadığı hayatı da yavaş yavaş gündeme gelecek.

Güler’i oynayan Su Burcu Yazgı ise diziden ayrıldı. Genç oyuncu, performansı, oyunculuğuyla sosyal medyada büyük övgü almaya devam ediyor.

İşte Meliha’nın ablasının ölümüne kadar yaşadıkları süreci anlattığı sahneler…