Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, izleyicinin duygularına tercüman oldu! Kırmızı Oda’da herkes o sahneyi bekliyor!

Burcu Biricik, izleyicinin duygularına tercüman oldu! Kırmızı Oda’da herkes o sahneyi bekliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir kaç haftadır Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk’un hikayesini izliyoruz. Oyuncu, Boncuk karakteriyle diziye renk katarken, oyunculuğu ile yine övgüler alıyor. Yaşadığı travmalar sonrasında halüsinasyonlar gören Boncuk’un ermişlerden sonra Doktor Hanım’a anlattığı Can’ın da hayal olma durumu var ki herkesin canını sıkıyor!

Mutsuz ve zor bir çocukluk geçiren Boncuk’un evlenip Hollanda’ya gittikten sonra da yapayalnız ve eşinden ilgi görmeden geçirdiği hayat izleyenlerin içini burktu. Gerçek hayat hikayelerinden alıntılanan dizideki Boncuk’a hayat veren Burcu Biricik de en az izleyici kadar Boncuk’u sevdi.

Burcu Biricik, izleyicinin duygularına tercüman oldu! Kırmızı Oda'da herkes o sahneyi bekliyor! 9

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da karakteri sevdiğini söyleyen oyuncu, Boncuk’un hikayesinde sona gelinmek üzere olduğu anlaşılan Kırmızı Oda’nın yarın akşam yayınlanacak bölümü için de bir paylaşım yaptı.

İzleyenlerin fragmanı görünce ‘lütfen hayal olmasın’ dileklerini sosyal medyada paylaşmaya başladıkları görülürken, Can’ın İstanbul’a gelip Boncuk’u bulduğu ve buluştukları görülüyor. Can ve Boncuk’un buluşması izleyenleri umutlandırırken, Boncuk’un bir gece yarısı evden kaçması da herkesi endişelendirmekte.

Burcu Biricik, izleyicinin duygularına tercüman oldu! Kırmızı Oda'da herkes o sahneyi bekliyor! 10

Boncuk, Can’ın yazdığı veda mektubunu okuyup peşinden gidiyor ve yağmurun altında birbirlerine aşklarını itiraf ediyorlar. Bu romantik buluşmanın ardından Boncuk’un Doktor Hanım’a “İyileşiyor muyum ben, peki neden bu kadar mutsuzum? Yoruldum” sözleri dikkat çekiyor.

İşte bu durum izleyicinin tahminlerinin Can’ın gerçek olmadığı, tamamen Boncuk’un hayalleri olduğu kanısını doğuruyor ki yarın akşam (15 Ocak Cuma) izleyiciyi heyecanlı bir bölüm bekliyor.

Merakların tavan yaptığı fragmanın yayınından sonra Burcu Biricik de herkesin bu heyecanına ortak olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Burcu Biricik, izleyicinin duygularına tercüman oldu! Kırmızı Oda'da herkes o sahneyi bekliyor! 11

Oyuncu, “En merak ettiğim bölüm olabilir. Kırmızı Oda Cuma görüşmek üzere” notuyla yaptı paylaşımını. Merakları daha da arttıran oyuncu, aynı zamanda izleyicinin de duygularına tercüman oldu! Zira herkes Can’ın gerçek mi, hayal mi olduğunu görmek için Cuma akşamını iple çekiyor!

Bakalım Can meselesi nereye bağlanacak?

İşte Can ve Boncuk’un romantik sahnelerinin yer aldığı yayınlanan 2. fragman