Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un köpeği bile yakışıklı çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un köpeği bile yakışıklı çıktı!

tarafından ker_def
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Instagram’ı sallayan paylaşım!

27 Ekim 1983 Adana doğumlu oyuncu, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştu.

2005 yılında oyunculuğa adım attığı Gümüş dizisiyle sadece Türkiye’yi değil özellikle Arap, Balkan ve Latin ülkelerini kasıp kavuran Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlül karakteriyle ise kalplerin prensi olmuştu.

Ezel, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura dizilerinden sonra son kez ekranda Cesur ve Güzel dizisiyle 2016 yılında yer aldı.

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Tatlıtuğ, her haliyle gündemin ilk sırasında yer almayı ise başarıyor.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı! Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filminin çekimlerini sürdüren Tatlıtuğ’un köpeğiyle çektiği fotoğrafı, bir saat içinde 200 binden fazla beğeni aldı.

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’nda başrol oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ film çekimlerini sürdürüyor. Stil danışmanı eşi Başak Dizer arkadaşları ile Uzak Doğu turuna çıkarken, ünlü oyuncu film çekimleri nedeniyle eşine eşlik edemedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un köpeği bile yakışıklı çıktı! 7

Instagram hesabını fazla aktif kullanmayan Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aradan sonra ilk defa fotoğraf paylaştı. Arabasının içinde köpeğiyle birlikte çektiği pozu paylaşayn Tatlıtuğ’un fotoğrafı bir saat içinde 200 binden fazla beğeni aldı. Sosyal medyada 2 milyondan fazla takipçisi olan ünlü oyuncunun hayranları fotoğrafa yorum yağdırdı! Köpeğiyle fotoğrafını paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları ‘Köpeği bile yakışıklı’ yorumunu yaptı.