Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Cindy Mello, ünlü oyuncuyu çok beğeniyor

Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Cindy Mello, ünlü oyuncuyu çok beğeniyor

tarafından ker_def

cindymello-12

İSTANBUL’U DUYUNCA HEYECANLANDIM

◊ Bir Türk şirketinden reklam teklifi geldiğinde ne düşündün?
– Çok hoşuma gitti. Çekimi İstanbul’da yapmak istediklerini söylediklerinde çok heyecanlandım. Çünkü daha önce hiç İstanbul’a gelmemiştim. Londra’da ya da Paris’te çekeceğiz deseler hiç heyecanlanmazdım. Hemen Google’a girip araştırma yaptım. Hatta ilk Kıvanç’a baktım.

◊ Markanın bir koleksiyonunun adı da Cindy. Tesadüf mü oldu?
– Evet. Çok güzel bir tesadüf oldu. Çekimden bir süre önce Mavi’nin kalıpları ile ilgili şirket yöneticileriyle konuşuyorduk. Kot pantolon bulmakta zorlandığımı söyledim. Çünkü benim bedenim çok küçük. İstediğim gibi skinny pantolon bulmak kolay olmuyor. Onlar da bana Cindy koleksiyonlarını önerdiler. Gerçekten inanılmaz rahat ve fit bir koleksiyon. Çekimlerde giydiğim bütün pantolonları almak istedim. Ve sonunda aldım. (Gülüyor)

MODELLiĞiN EN ZOR YANI iNSANLARIN SENi TANIMADAN YARGILAMASI

◊ Kaç yaşındasın?
– 22.

◊ Çok gençsin. Geleceğinle ilgili plan yapıyor musun?
– Bu yaz New York’ta business okuluna gideceğim. Kız kardeşimin Avustralya’da bir tasarım markası var. Ona yoğunlaşmak istiyorum. Modelliğe devam ediyorum. Her işte yeni şeyler yaparak kendimi geliştirmek istiyorum. Bir de mutlaka üniversite eğitimimi tamamlamak istiyorum.

◊ Belki ileride Victoria’s Secret’in meleklerinden biri olursun…
– Aslında fena olmaz! (Gülüyor) Kim bilir belki seneye beni görürsün.

◊ Güzel olmanın en büyük zorlukları neler?
– Her şeyden önce insanların seni tanımadan yargılaması. İnsanlar modellere karşı önyargılı davranıyor. Bizim de diğer insanlar gibi olduğumuzu unutuyorlar.