Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer ve Kıvılcım’ın hikayesinde büyük sürprizler yaşanacak!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer ve Kıvılcım’ın hikayesinde büyük sürprizler yaşanacak!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu Cuma akşamı yayınlanan 30. bölüm ile başladı. Geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti’nde Evrim Alasya veya Barış Kılıç’tan birisinin ayrılması bekleniyordu.

29. bölüm sezon finalinde Ömer ya da Kıvılcım’dan birisinin öleceğine yönelik verilen mesaj aldatıcı çıktı. İlk olarak yapımcı Faruk Turgut kimsenin hikayeden ayrılmadığını duyurarak izleyicileri rahatlatmıştı.

İlk sezonda Ömer ile Kıvılcım aşkına tutuklu kalan izleyiciler, Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonda da Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın performanslarını heyecanla bekliyor.

Dizide Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç; “Yeni sezonda başkalarının hayatında kaybolan Ömer, kendi yolunu bulmaya çalışacak. Arzuladığı mutlu hayatı yaşamak ve kaybolmuş yılların verdiği açığı kapatabilmek için var gücü ile mücadele etmeye devam edecek. Tabii ki kolay olmayacak” diyerek karakterinin nasıl bir yol izleyeceğini anlattı.

Başarılı oyuncu Evrim Alasya da yeni sezonda çok önemli olaylar olacağından bahsetti.

Oyuncu, “Bu sene Kızılcık Şerbeti’nde yüksek aksiyon ve yüksek gerilimli olaylar olacak” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Peki izleyicileri neler bekliyor? Evrim Alasya diyor ki; ” Tabii ki Kıvılcım bu olayların içinde kızına sahip çıkmaya, Fatih gibilerle mücadele etmeye devam edecek. Bu esnada Kıvılcım & Ömer hikayesinde de sürprizler var. Heyecanlı bir sezon bekliyor izleyiciyi. Umarım keyif alırsınız, siz keyif aldıkça biz de burada şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Herkese iyi seyirler…”

Ömer ile Kıvılcım’ın ilgi çeken hikayesi ile Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonda da izleyicileri yine Show TV ekranına çekecek.

Dizinin 22 Eylül’de yayınlanacak olan 31. yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.