Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 5 Nisan Cuma 26. Bölüm Fragmanı İzle

Kızım 5 Nisan Cuma 26. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

TV8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kızım dizisinin 5 Nisan’da yayınlanacak 26. yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 25. bölümünde Öykü’nün fazla zamanı kalmadığının anlaşıldığı sahne izleyicileri hüzünlendirmişti. Candan, Cemal konusunda Demir’den özür diledi… Candan, kendini kötü hissettiğini söyledi. Tam da o sırada Öykü, “Baba” diye bağırdı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Öykü’nün hastalığı konusunun nereye bağlanacağı merak edilmekte. Kızım dizisinin 26. yeni bölümünde neler olacağnın ilk detayını videodan izleyebiirsiniz.

Kızım dizisinin 26. bölümünde neler olmuştu?

Demir’in Öykü’nün babası olduğunu müjdeleyen test sonucu sonrası Demir’in morali düzelmiş, kendini tekrar kızı için her şeyi yapabilecek güçte hissetmeye başlamıştır. Bütün kozları tükenen Cemal ise büyük bir yıkım içindedir.

Tekrar eski günleri deşmeye başlar ve bu defa yıllar önce onu polise ihbar edenin kim olduğunu ve Demir’i doğrudan ilgilendiren diğer önemli sırları öğrenir. Bütün bunlar yaşanırken Öykü hafızasını kaybetmenin yaralarını sarmış, hayatı normale dönmüştür. Ta ki yeni bir atakla hastaneye kaldırılana kadar.

Artık deneyecekleri tek bir yol kalmıştır; uygun bir donör bulunarak kemik iliği nakli yapmak. Aranan donör kim olacaktır?

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen