Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Kızım 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

TV8 ekranlarında yarın akşam 7. bölümüyle gelecek olan Kızım dizisinde, Cemal’in sözleri şok edecek! Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide Selin Şekerci’nin oynadığı Öykü’nün annesi ve Cemal arasında geçen bir konuşma, kafaları fena karıştıracak.

Öykü ve babası, gittikleri doğum günü partisinde yaşanan tartışmada ilk kez baba kız gibi olmanın keyfini yaşayacaklar. Partiden çıkan Öykü, Demir’e ilk kez ‘baba’ diyerek onu büyük bir şaşkınlığa uğratacak. Demir ve Öykü arasında gittikçe daha güçlü bir bağ kurulurken, Asu ve Cemal arasında da ilginç bir muhabbet yaşanacak. 7. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Demir’in iyice Öykü’ye ısınmaya başladığını söyleyen Cemal, “İyice bir havalarda, kendini babası zannediyor. Çocuğu elinden alacaksın, onun da acısını yaşayacak” sözleriyle izleyiciye büyük şaşkınlık yaratacak.

Bu sözleri duyan izleyiciler, Demir’in Öykü’nün babası olmadığı ihtimalinin ortaya çıktığını farketti. Şaşıran gözlerle Cemal’e bakan Asu’nun daha sonra Demir ve Öykü’nün kaldığı pansiyonun önüne gittiği görülüyor.

Asu, Öykü’yü Demir’den alacak mı? Öykü’nün babası aslında Demir değil mi?

Şimdi herkes bu soruların yanıtını bekliyor.

Sır cevap Asu’da saklı ama onun konuşup konuşmayacağını hep birlikte yeni bölümde göreceğiz.

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.