Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 9. Bölüm 2. Fragmanında Şoke Eden Sahne! Öykü yazdı, Demir ağladı!

Kızım 9. Bölüm 2. Fragmanında Şoke Eden Sahne! Öykü yazdı, Demir ağladı!

tarafından ker_def

Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Selin Şekerci ve Beren Gökyıldız ‘ın yer aldığı Kızım dizisi Cuma günleri izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta. Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen’in de yer aldığı güçlü bir kadroya ve iyi bir hikayeye sahip. Dizinin 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. İlk fragmanda Demir’in Öykü hakkındaki endişelerinin bir hayli arttığını izlemiştik. İkinci fragmanda ise Öykü’nün günlüğüne yazdıkları izleyicileri duygulandıracak. Ancak Demir’in bu sözleri okurken ki hali de gözyaşı döktürecek.

Videodan 16 Kasım Cuma günü tv8’de ekrana gelecek 9. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz…

TV8’in Kızım dizisi, 9. bölümüyle izleyenleri yine hem güldürecek hem de ağlatacak sahneler olacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı şu şekilde….

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra gözünü onun üstünden ayırmayan Demir, hayatı olağan akışında sürdürmeye çalışıyor. Ancak Öykü’nün bir anda yere düşmesiyle büyük bir şok yaşayan Demir, küçük bir kaza olsa da korkularıyla baş etmek için çabalıyor.

Öykü’ye bir şey hissettirmemeye çalışan Demir’in endişeleri her geçen gün artarken kendi kendisiyle de büyük bir mücadele içine giriyor.

Ekran başında diziyi izleyenler, baba kızın daha da yakınlaştığı ve şakalaştığı anlarda kahkahalar atarken, Demir’in iç dünyasında yaşadıklarıyla da hayli hüzünlenecekler.

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.