Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi 7. bölüm fragmanında Öykü’nün sözleri yürekleri parçaladı

Kızım dizisi 7. bölüm fragmanında Öykü’nün sözleri yürekleri parçaladı

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 7. bölümü 2 Kasım Cuma günü izleyicilerle tv8 ekranında buluşacak. İlk bölümlerine nazaran son 2 bölümü reytinglerde biraz düşüş yaşasa da dizinin gidişatı iyi… Beren Gökyıldız’ın başarılı oyunculuğunun aynı sıra Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu da başrollerde yer alıyor. Selin Şekerci’nin Öykü’nün annesi Asu olarak diziye katılmasının ardından iyice hareketlenen Kızım dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Yeni bölümde Öykü, Doktorundan babasına hasta olduğunu söylememesini istiyor.

Kızım dizisi 7. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin 6. bölümünde Demir’in Öykü’nün babası olup olmadığını öğrenmek isteyen izleyiciler, Asu’nun yeni bölümdeki sözlerini duyunca kalakaldı.

Asu, doğruyu mu söylüyor anlaşılamadı ama Cemal’in ısrarlı sorusu üzerine “Çok merak ediyorsan söyleyeyim. Çocuk senden değil Cemal” yanıtını verdi. Cemal’i başından göndermek için mi yaptı, Öykü Demir’in kızı mı, yoksa ikisi dışında başka birinin kızı mı? Eğer Asu doğruyu söylüyorsa, Öykü Cemal’in kızı değil. O ortaya çıkmış oldu.
Ancak bu Öykü’nün babasının Demir olduğunu da göstermez. Bakalım yeni bölümde bu sorunun net yanıtını bulabilecek mi izleyiciler?