Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde her şeyi değiştiren karar! Demir, resmen dumur oldu!

Kızım dizisinde her şeyi değiştiren karar! Demir, resmen dumur oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’in sevilen dizisi Kızım, 16. bölümüyle izleyenleri beklemediği bir şoka uğrattı.

Sezon arası veren dizinin yeni bölümünün final sahnesinde, Öykü’nün mahkemede verdiği karar, herkesi çok şaşırttı.

Asu, mahkemeden önce aldığı Öykü ile gittiği mekanda içmeye başladı. Sarhoş bir halde Öykü ile bara girmeye çalışırken korumaların müdahalesiyle karşılaştı.

Yaşanan tartışmada Öykü düşüp elini yaraladı. Olay karakolda son buldu.

Tüm bu yaşananlardan sonra Öykü’nün artık Asu’yu istemeyeceği düşünülüyordu.

Babasının DNA testine bile bakmadan ‘Sen benim kızımsın, hiç bir şey bunu değiştiremez’ sözleri ve ona her geçen gün daha da bağlanmasına rağmen Öykü, mahkemede annesini seçti.

Açılan velayet davasından önce Öykü’nün annesine karşı tavrı, kimsenin aklına onu seçeceğini getirmemişti.

Kızım dizisinde her şeyi değiştiren karar! Demir, resmen dumur oldu! 8

Demir, onun için elinden gelen her şeyi yapmaya başlamış, ona bir yuva kurmuş, her anında yanında olarak ve tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sevgisiyle sararak bambaşka biri olup çıkmıştı.

DNA testinde ne yazdığını bile önemsemedi. Bilmek bile istemedi ve Öykü’yü sarıp sarmaladı. Öykü her şeyin farkında olan zeki bir kız çocuğu.

Velayet davasında hakim de bu durumu farketti ve Öykü’ye kiminle kalmak istediğini sordu. Öykü ona ‘Annemle’ yanıtını verdi.

Bu sırada mahkeme salonunda olmayan Asu ve Demir içeri alındılar. Mahkeme kararı açıklarken, Öykü’nün ne söylediğinden habersiz olan Demir, kendisini seçeceğinden emindi. Asu ise Öykü’nün gözünde pek bir şey ifade etmediğini düşünerek hiç umut etmiyordu.

Fakat Hakim kararı açıkladı ve Öykü’nün annesini seçtiğini, velayetinin annesine verildiğini, babasının da belli gün ve saatler içinde kızını görebileceğini açıklamasıyla Demir adeta yıkıldı! Anlamadığını düşünüp tekrar sordu Hakim’e “Kızım Asu’da kalmak mı istedi?” diye. Şaşkınlık içinde Öykü’nün bu kararına bakakaldı.

Diziyi takip eden izleyiciler, senaryodaki bu duruma tepki yağdırdılar. Kimi izleyiciler dizinin orjinalinde de böyle olduğunu vurguladılar.

Kızım dizisinde her şeyi değiştiren karar! Demir, resmen dumur oldu! 9
Bazı izleyiciler ise Öykü’nün neden bunu yaptığını anlamayı başarmıştı.

Öykü annesini seçmişti, çünkü annesinin ona ihtiyacı vardı! Demir’i nasıl düzgün bir adam haline getirmiş, kötü işlerinden uzaklaştırmış, sorumluluk sahibi yapmayı başarmışsa, annesini de değiştirebileceğini umuyor Öykü! Demir Öykü’Ye ondan çok şey öğrendiğini, onu büyüttüğünü, değiştirdiğini, bambaşka biri yaptığını söylemişti. Çok da haklıydı.

Dizinin başındaki Demir ile şimdiki Demir arasındaki farkı izleyici zaten bariz bir şekilde görüyor.

Muhtemelen Öykü, annesi için de böyle bir sorumluluk yüklenmek istedi. İçten içe onunla gerçekten bir anne kız olmak için de can atıyor zaten.

En azından kimi izleyicilerin düşünceleri bu yönde. Çünkü Öykü’nün Demir’den ayrılmak istemeyeceğini artık izleyiciler de biliyor. Ancak bu zor kararı verirken Öykü, akıllı bir kız çocuğu ve bunu bilerek yaptı. Babasını üzmek pahasına, annesinin yalnızlığını farketti ve ona iyi geleceğini düşünüyor.

İşte herkesi şaşırtan o mahkeme sahnesi: