Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisine Öykü’nün annesi geliyor ancak büyük şoklara hazır olun! Öykü’nün babası kim?

Kızım dizisine Öykü’nün annesi geliyor ancak büyük şoklara hazır olun! Öykü’nün babası kim?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TV8’in Kızım dizisi, yarı akşam (19 Ekim Cuma) 5. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Selin Şekerci, Öykü’nün annesi Leyla olarak diziye dahil oluyor.

İlk kez ortaya çıkacak olan Leyla’nın, Serhat Teoman’ın oynadığı Cemal’in eski sevgilisi olduğu öğreniliyor. Leyla’yı bir barda bulan Cemal, 8 yıl kaldığı cezaevinde kafasında dönüp duran bir soru olduğunu ve bunun cevabını aradığını söylüyor.

Cemal, Leyla’yı doğruyu söylemesi konusunda sert bir dille uyararak “Öykü benim kızım mı?” diye soruyor. Bu sahnenin devamını ve Leyla’nın cevabını dizinin yeni bölümünde izleyeceğiz.

Bu hafta yayınlanacak yeni bölümde, Öykü ile ilgili bambaşka gerçekler ortaya çıkacak gibi duruyor.

Öykü eğer Cemal’in kızıysa, Demir bu saatten sonra Öykü’yü ona bırakır mı bilemiyoruz ama aralarında oluşan bağ, onların çoktan kalplerinde baba-kız olduklarını da gösteriyor.

Kızım dizisine Öykü'nün annesi geliyor ancak büyük şoklara hazır olun! Öykü'nün babası kim? 7

Cemal gerçekten Öykü’nün babası ise işler çok fena karışacak gibi duruyor! Gerçekten öyleyse, teyzesi diye bildiği kadın neden Demir’in adını ve adresini verdi? Leyla mı istedi Demir’e verilmesini? Yoksa Demir ve Leyla, Cemal hapse girdikten sonra birlikte mi oldular?

Sadece Leyla’nın bildiği gerçeği şimdi izleyici de büyük bir merakla bekliyor.

Dizinin takipçileri, sosyal medyada tanıtımı görür görmez şaşkınlıklarını gizleyemediklerini, Öykü’nün Demir’in kızı olduğuna inandıklarını, eğer değilse Öykü’nün hayatının daha da kararacağını, Demir ve Öykü arasındaki baba kız ilişkisinin bozulmasını istemediklerini söyleyen yorumlar yapıyorlar.

Görünen o ki Demir ve Öykü baba kız olarak çoktan izleyicinin kabulünü almış ama gerçeği sadece Leyla’dan duyabileceğiz…

İşte 5. bölüm 2. tanıtımı:

Kızım dizisi 4. Bölümde neler yaşandı?

Kızım dizisi 4.bölümde yaşananlar duygusal sahnelere neden oldu. Demir Öykü’nün annesinin ölmediğini, hayatta olduğunu öğrenir. Peki Öykü’nün annesi kim ve şimdi nerede? Öykü’nün babasına söylemediği gerçek ne? Merakla beklenen Kızım 5. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte Kızım dizisi 4. Bölümde yaşananlar…

Uğur tutuklanıyor

Kızım son bölümde Demir ve Uğur ellerinde tablo ile Candan’a yakalanır. Demir Uğur’a kaçmasını söylesede, başına açtığı belalardan bıkan Uğur, kaçmaz ve teslim olur.

Demir her şeyi öğreniyor.

Demir Jilet’in yanına gider. Öykü’nün teyzesini bulması şartı ile tabloları getireceğini söyler. Jilet’in yardımıyla ve teyzesine ulaşan Demir, aslında gerçek teyzesi olmadığını ve Öykü’nün annesinin yaşadığını öğrenir. Teyzenin ortaya attığı bomba Demir’in aklını karıştırır. Teyzesinin Öykü’yü bırakma sebebi ne?

Demir’in Öykü’den kurtulma planları suya düşer. Tekrar Candan’ın evine dönen Demir, kapıda bekleyen tehlikeyi farkedince eve giremez. Tamamen köşeye sıkışan Demir şimdi ne yapacak?

Öykü yetimhaneye gidiyor

Okulda problemler yaşayan Öykü’nün babasına ihtiyacı vardır. Demir ise Öykü’den kurtulmak için teyzesini bulmakla meşguldür. Günlerce babasına ulaşamayan okul idaresi, Öykü’yü Çocuk Esirgeme Kurumu göndermek için harekete geçer. Candan’la son kahvaltısını yapan Öykü’nün evden ayrılışı ise izleyenleri göz yaşlarına boğar. Öykü babasını sonsuza kadar kaybettiğini düşünürken Demir’in son dakika yetişmesi heyecanlı dakikalara sahne olur.