Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisine yeni bir isim katıldı! Olayları nasıl etkileyecek?

Kızım dizisine yeni bir isim katıldı! Olayları nasıl etkileyecek?

tarafından ker_def

Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Kızım’ dizisi aldığı reyting oranlarıyla bu sezon dizi konusunda atağa geçen kanalının yüzünü güldürüyor.

Kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan gibi oyuncuların yer aldığı dizide bu aralar “Öykü’nün babası kim?” ikilemi yaşanıyor.

Daha önce Öykü’nün babası olduğundan şüphelenen ve ‘hayır’ cevabı alan Cemal, son bölümde Asu’nun bıraktığı mektupla şaşkına uğramıştı.

Almanya’ya gitmeden önce bıraktığı mektupta kendisine “Daha önce sorduğunda söylemeye cesaret edemedim ama gerçekleri öğrenme zamanı geldi. Öykü senin kızın” yazan Asu’nun doğru söyleyip söylemediğini öğrenmeye çalışan Cemal bir ikilem yaşarken kızı olma ihtimali belirince Öykü’ye karşı da yumuşaya başladı. Hatta, hastalığı nedeniyle uyurgezer olan Öykü’yü sokakta bulduğunda kucağına alarak evine götürüp Demir’e teslim etti.

Demir ve Öykü arasındaki baba-kız ilişkisinin bozulmasını istemeyen izleyiciler ise gerçek babanın Cemal çıkması ihtimaline tepki gösteriyor.

Öte yandan dizide yaşanan bu olayları etkileyecek bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda yönetmeni değişen dizinin senaryo ekibine de yeni bir isim katıldı.

Aynı zamanda oyunculuk da yapan Emre Erkan artık ‘Kızım’ dizisinin senaristleri arasında yer alacak. Bu yeni durum, Erkan’ın ismi  dizinin jeneriğinde yazınca ortaya çıktı.

Ayrıca, başrol oyuncusu Buğra Gülsoy da, sosyal medyada hesabından dizinin 21. bölüm senaryosunu paylaşıp Emre Erkan’ı da etiketledi.

Kızım dizisine yeni bir isim katıldı! Olayları nasıl etkileyecek? 7

Şimdi, kadroya katılan yeni senaristin dizideki olayları nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

Emre Erkan yakın arkadaş olduğu Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman ile bu diziden önce ‘Mahalle’ filminde de birlikte çalışmıştı.