Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım ve Kara Para Aşk dizileri dünyada yayılıyor!

Kızım ve Kara Para Aşk dizileri dünyada yayılıyor!

tarafından ker_def

Türk dizilerinin yurt dışına satışı pandemi döneminde yeniden hız kazandı.Hazır içeriğe ihtiyaç duyan birçok kanal için Türk dizileri iyi bir alternatif konumunda… Kanal D’nin Nisan ayında yaptığı anlaşma ile Arnavutluk’ta Afili Aşk ve Poyraz Karayel dizileri yayınlanmaya başlandı.

Kızım dizisi ise Romanya’da izleyicilerle buluşacak. Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu, Serhat Teoman, Selin Şekerci, Tugay Mercan ve Suna Selen’in kadrosunda yer aldığı Kızım dizisi, Madd Entertainment tarafından yurt dışında satışı yapılan projelerden. My Little Girl ismi ile dağıtımı yapılan dizi en son Romanya’nın Antena 1 kanalına satıldı.

Türk dizileri arasında müstesna bir yeri bulunan Kara Para Aşk, dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı ve önemli başarılar kazandı. Dizinin Kenya’da da yayınlanacağı ortaya çıktı.

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı dizi, bugüne kadar hangi ülkede ekrana geldi ise başarı ile anıldı. Kadrosunda; Erkan Can, Nebahat Çehre ve Emre Kızılırmak gibi isimlerin yer aldığı dizi 54 bölüm sürmüştü.