Ana sayfa Dizi Haberleri Klavye Delikanlıları 3 Ekimde Racon Kesmeye Geliyor! Dizide kim kimdir?

Klavye Delikanlıları 3 Ekimde Racon Kesmeye Geliyor! Dizide kim kimdir?

tarafından zk zk

Klavye Delikanlıları 3 Ekimde Racon Kesmeye Geliyor! Dizide kim kimdir? 7

Ali Barkın (Bayram Şeker) Bayram daha ilk doğduğu andan itibaren anne ve baba baskısı ile büyümüş genç bir kardeşimizdir. “Koşma oğlum terlersin, terlersen hasta olursun, hasta olursun doktor masrafı çıkar”, “Oğlum biz sana güveniyoruz, arkadaş çevrene güvenmiyoruz” diye diye çocuğu farkında olmadan asosyal bir vaziyete getirmişler. Ezik olmuş. “Bu çocuk tam olmamış” denilebilecek modellerden. İnsan içinde nasıl davranacağını bilemeyen, kalabalığa gelemeyen, insanların yüzüne konuşamayıp, bilgisayardan söven bir klavye delikanlısı olmuştur. Hatta bir “TROL” olarak bu işte para kazanıp Amerika’ya kaçmak için yeterli parayı biriktiriyordur.

Seray Sever ( Güneş Kirte) Bir dakikası bir dakikasına tutmayan bir ayarsızlık abidesi. Ne yapacağı kestirilemez güçlü bir kadın. silah tutan suç şebekelerine inat, işini eğlenerek yapan ve yaptıranlardan. Temizeller Suç Çetesinin lideri…

Rasim Öztekin ( Hiko Dayı), Gül Onat ( Semiha), Selen Seyven, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taçbaş ( Neriman), İpek Tanrıyar, Mert Asker, İpek Tenolcay ( Nergis), Serdar Özbayrak, Cengiz Küçükayvaz( Kamil)
Yapım :Süreç Film
Genel Yönetmen: Murat Şeker
Yönetmen: Yahya Samancı
Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi