Ana sayfa Dizi Haberleri Konuşmasıyla şoke etti! Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir şarkıcı konuk oluyor…

Konuşmasıyla şoke etti! Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir şarkıcı konuk oluyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi, dün akşam 4. bölümüyle yayındaydı. Sezona diğer dizilerden önce giren ve Salı akşamlarının boşluğundan yararlanan dizinin önceki bölümlerinde reytingler daha yüksekti. Ancak özellikle TRT1’de yeni başlayan Masumlar Apartmanı dizisi ile Fox’un Baraj dizisi ve Kanal D’nin Hekimoğlu dizisi ekrandaydı.

Tabii tüm bu rakiplerin yanında bu yıl reytingleriyle dizilerin de önüne geçmeye başlayan tv8’in Mastercheff yarışması da yine dün akşam ekrandaydı. Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta yayınlanan 3. bölümüyle reytingde bir sıçrayış yaşanmıştı ancak bu hafta reytinglerin düştüğü görülmekte. Dizi yine de aldığı reyting oranlarıyla diğer dizilerin önüne geçerek Total’de 2. ve AB’de ise 3 sırada yer almayı başardı.

Her bölüm bir başka ünlü ismin konuk olduğu dizinin 4. bölümünde ise Demet Akbağ, Melisa Şenolsun ve Edis haftanın sürpriziydi. Menajerler ve oyuncuların renkli dünyalarının iç yüzünün anlatıldığı dizide konuk oyuncuların katılımıyla eğlenceli sahneler ekrana geldi.

Gelecek hafta kimin konuk olacağı merakla beklenirken, dizinin 5. bölüm tanıtımında bu isim de ortaya çıktı. Dizinin 5. yeni bölümünde Kıraç’ın (Barış Falay) ajanstan ayrılma haberi ortalığı sarsarken, ajansın koridorlarında yankılanan bir nida ise herkesi şaşırtacak!

Konuşmasıyla şoke etti! Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir şarkıcı konuk oluyor... 7

Zira yeni bölümün konuğu olan İrem Derici, diziye sert bir giriş yapıyor ve Fatih Artman’ın oynadığı Çınar’a “Nereye lan?” diye bağırarak geliyor. Derici, “Ne içersin?” sorusuna kızgın bir şekilde “Zıkkımın kökünü” yanıtını veriyor. Görünen o ki gelecek haftaki bölümde Menajerimi Ara’nın yeni konuğu İrem Derici, ortalığı biraz kasıp kavuracak!

İşte İrem Derici’nin de yer aldığı 5. bölüm tanıtımı:

5.bölümde neler olacak?

Kıraç’ın ajanstan ayrılma haberi Ego Ajans’ta herkesi hayal kırıklığına uğratırken haberin ortaya çıkmasına sebep olan kişinin Dicle oluşu Kıraç’ı şaşırtır. Diğer tarafta Barış’ın (Deniz Can Aktaş) Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) evinde kaldığı geceki ikilinin yakınlaşma sahnesi ise izleyiciye romantik anların sinyalini veriyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği, Ali Bilgin’in yönettiği, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın senaryosunu yazdığı ‘Menajerimi Ara’ her Salı saat 20.00’de Star TV’de izleyicilerle buluşuyor.