Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 22 Ocak 169. bölümünde Tapasya’nın bebeğine kim sahip çıkacak?

Kördüğüm dizisi 22 Ocak 169. bölümünde Tapasya’nın bebeğine kim sahip çıkacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Kördüğüm, 169. bölümüyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 16.10’da izleyenlerle buluşacak.

TAPASYA’NIN BEBEĞİNE İÇÇA SAHİP ÇIKAR

Tina Dutta ve Rashami Desai’nin başrollerini paylaştığı Kördüğüm’de İçça, tesadüfen bulduğu bebeğin, Tapasya’nın olduğunu bilmeden sahiplenir. Raghu ise polise gidip kayıp ihbarında bulunur.

169. Bölüm Özeti:

İçça, Damini ile birlikte buldukları bebeğe annelik yapar. İkisinin de bebeğin annesinin Tapasya olduğundan haberi yoktur. Tapasya yaptığı hatayı anlar ve yataklara düşer. Raghu, her yerde çocuğunu aramaya başlar. Tapasya’nın bebeği de alıp evden gitmesinin ardından Jogi de Nani’ye hesap sormaya gider. İçça, otobüste bir adamla tanışır. İçça’nın kucağında bebeği gören adamın bir isteği vardır. Son günleri kalan babasının hep kendisinden bir torun beklediğini söyler ve İçça’dan yardım ister. İçça’nın kararı ne olacak?

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran

Yapım Yılı:2008-2015

Yönetmen: Nandita Mehra

Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra

Tür: Romantik

Ülke: Hindistan