Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 29 Ocak Pazartesi 176. bölümünde İçça, Veer’in kararını değiştirecek mi?

Kördüğüm dizisi 29 Ocak Pazartesi 176. bölümünde İçça, Veer’in kararını değiştirecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşan Kördüğüm dizisinde 176. bölümü 29 Ocak Pazartesi günü saat 16.10’da izleyeceğiz. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

İÇÇA VEER’İN KARARINI DEĞİŞTİRECEK Mİ?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de Veer, buluşma yerine gider ama İçça ile bir türlü karşılaşamaz. Avinash’ı görünce tehlikenin farkına varan İçça, restoranı terk eder.

176. Bölüm Özeti:

Veer, İçça yerine Avinash’ı görünce şaşırır. Her şeye rağman Veer’in içinde İçça’yı görecek olmanın heyecanı vardır. Ancak Veer ile İçça karşılaşamaz. Bunun üzerine Veer, İçça’nın kendisini sevmediğini düşünür ve Amerika’ya gitmeye karar verir. Jogi, Veer’in kararını değiştirmesi için uğraşır. İçça’ya bir türlü ulaşamayan Veer, umudunu keser. Zayıf düşen İçça’yı Damini doktora gitmeye ikna eder. Hastanede Jogi ile karşılaşan İçça, Veer’in Amerika’ya gideceğini duyar. Bu duruma çok üzülen İçça ne yapacağını bilemez. Damini ve Jogi, Veer’in kararına engel olmasını söyler. Peki, İçça ne yapacak?

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran Yapım Yılı:2008-2015

Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra

Tür: Romantik Ülke: Hindistan