Ana sayfa Dizi Fragmanları Korkmayın Babil dizisi final yapmaz!

Korkmayın Babil dizisi final yapmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Star TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi, Babil’in 5.Bölüm fragmanı yayınlandı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Babil’in yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak.

Dizinin 5. bölüm fragmanı youtube’da trendler listesine girdi. 14 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümde çok ilginç olaylara şahitlik edeceksiniz. Sırların bir bir ortaya çıkmaya başlaması Babil dizisini daha heyecanlı kılıyor.

Dizi takipçileri Babil’in çok güzel olduğunu ve reyting kurbanı olmasını istemediklerini yazıyor. Sosyal medyada bu durum o kadar çok yazılıyor ki, izleyiciler Babil’in de reyting kurbanı olmasından endişeli… Ancak dizinin AB ve ABC1 gruplarında birincilikler aldığını hatırlatalım. Yani dizinin final yapması gibi bir tehlike şu aşama da yok. Senaryo tempolu olmaya ve izleyici ilgisi de bu şekilde sürmeye devam ederse en az 2 sezon sürecektir..

İşte Babil dizisinin 5.bölüm fragmanı:

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisinde, Halit Ergenç, idealist bir ekonomi profesörü İrfan karakterini canlandırıyor; başarılı oyuncular Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrollerinde yer alıyor.