Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisi 1 Mayıs Cuma günü 240. bölümüyle sezon finali yapıyor!

Yemin dizisi 1 Mayıs Cuma günü 240. bölümüyle sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Özge Yağız ve Gökberk Demirci’nin paylaştığı Yemin dizisi, Kanal 7 ekranlarında büyük beğeni topladı. Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan günlük dizide Reyhan karakteri ile Özge Yağız öne çıkan isimdi.

Uzun süredir hem sosyal medyada hem da basında Özge Yağız’a olan ilgili kendisini gösteriyor. Oyuncu, bu ilgiyi artırmak ve daha da popüler olma yolunda yeni bir adım attı. Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız’ın önümüzdeki dönemde Kuruluş Osman dizisinde rol alabileceğine yönelik iddialar ortaya atıldı.

Yemin dizisi 1 Mayıs Cuma günü 240. bölümüyle sezon finali yapıyor! 7

Yemin dizisinin akıbeti de belli oldu. 1 Mayıs Cuma günü 240.bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan Yemin, 2020-2021 sezonunda da ekranda yerini alacak. Yemin dizisinin 3. sezonuna yeni transferler ve daha güçlendirilmiş bir hikaye ile dönmesi bekleniyor.

Zaman zaman reytinglerde çok önemli başarılar elde eden dizinin milyonlarca hayranı bulunuyor. Özge Yağız’ın ayrılması bu hayranları olumsuz etkiledi.Hatta Yağız’ın dizide kalması için sosyal medyadan kampanyalar bile yapıldı.

Can Verel, Munise Özlem Gül, Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün de kadrosunda yer aldığı Yemin dizisi, fark yaratan bir proje oldu.