Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs salgını Arka Sokaklar dizisinin içine kadar işlemiş!

Koronavirüs salgını Arka Sokaklar dizisinin içine kadar işlemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erler Film imzalı Arka Sokaklar dizisi, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu,Merve Oflaz’ın rol aldığı dizide koronavirüs sahneleri dikkat çekiyor.

Koronavirüs salgınına rağmen çekimlere devam ederek sektörde öncü bir rol üstlenen Arka Sokaklar’da oyuncular zaman zaman sahnelerde maske takıyor.Sette virüse yönelik birçok önlem alınırken, senaryoda da bu konunun geniş şekilde yer aldığını görüyoruz.

Koronavirüs salgını Arka Sokaklar dizisinin içine kadar işlemiş! 7

Hüsnü Çoban’ın soğuk algınlığı yaşaması sonrasında herkesin koronavirüs tedirginliği yaşaması da aslında güncel hayata yönelik önemli bir gönderme niteliğinde…

Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba’nın tüm ekibin ateşini ölçtürmesi, kolonya kullanımını teşvik etmesi hem dizide de tedbir alındığını anlatıyor hem de bazı sahnelerde bu işin abartıldığına yönelik göndermeler de yer alıyor.

Arka Sokaklar dizisinde birçok sahnede koronavirüs tedbirlerinin önemini anlatan anlara şahit olabilirsiniz. Dizi adeta koronavirüs ile iç içe bir kurguda ilerliyor.

Rıza Baba, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili büyük tedbirler alıyor!

Rıza Baba, yaşanan salgın yüzünden evden başlattığı koronavirüs önlemlerini şubeye de taşıyor. Şubede hizmetli olan Emine, tüm ekibin ateşini ölçerek riskli kişileri belirler. Rıza Baba, o kişilerin hastaneye gitmesini sağlar.

Bu sırada Hüsnü, evdeki Nazike’nin koronavirüs atağını savuşturmuşken şubede Emine’nin atağı ile karşı karşıya kalır. Emine, ölçmeye çalıştıkça Hüsnü istemez. Rıza Babanın emri ile mecburen ateşini ölçtüren Hüsnü normal çıkar…