Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisi 8 Mayıs Cuma 551.bölüm fragmanı izle!

Arka Sokaklar dizisi 8 Mayıs Cuma 551.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan ve 14.sezonuyla başarılarına devam eden Arka Sokaklar dizisinde, yeni bölümler ekrana gelmeye devam ediliyor. Arka Sokaklar yeni bölümüyle 8 Mayıs Cuma 20.15’te Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

Arka Sokaklar 551. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin şok olduğu bir olay yaşıyor! Ekip ise kovalamacaya devam ediyor! Tekin şok olduğu bir olay yaşıyor! Ekip ise kovalamacaya devam ediyor! İşte yeni bölümden ilk görüntüler:

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu,Merve Oflaz gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, gelecek sezon da ekrandaki varlığını sürdürecek.

Polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar.

İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar. Arka Sokaklar bu felsefesi ile hem reytingleri süpürüyor hem de yoluna emin adımlarla devam ediyor.