Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir’den, durumunu merak eden hayranlarına mesajı var…

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir’den, durumunu merak eden hayranlarına mesajı var…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, tatil sonrası koronavirüse yakalanınca evde karantinaya alındı. Oyuncu, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve biraz ağır geçirdiği mesajıyla yayınladığı paylaşımla, hayranlarını üzdü. Özdemir, bir kaç hafta önce yapılan nişanının ardından, müstakbel eşi Oğuzhan Koç ile tatile çıkmıştı.

Arkadaşları ile birlikte tekne tatili yapan çift, Ağustos ayının ortasında yapılacak bir düğünle evlenecekler. Demet Özdemir’in koronavirüse yakalanmasından sonra, düğün tarihlerini erteleyip ertelemeyecekleri de merak ediliyordu. Özdemir, mesajında ertelenen hiç bir şey olmadığı sözleriyle bu soruyu da yanıtlamış oldu.

Erkenci Kuş dizisinden sonra popüler olan Demet Özdemir, ardından tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de oynamıştı. Bu dizinin ardından ekrana ara veren oyuncu, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmle sezonda adından sıkça söz ettirdi.

Daha sonra Disney Plus ile bir anlaşma yapan oyuncu, platformun marka elçileri arasına katıldı. Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda için kamera karşısına geçen oyuncu, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolde yer aldı.

Çekimlerin bitmesinin hemen ardından Müzisyen-Oyuncu Oğuzhan Koç ile nişanlanan oyuncu, hemen tatile gitti. Tatil dönüşü ise evde yattığını, koronavirüse yakalandığını, ağır geçirdiğini, sağlık ekiplerinin müdahale ettiğini belirtti.

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir'den, durumunu merak eden hayranlarına mesajı var... 8

Bu mesajı ile sosyal medyadaki takipçileri oyuncuyu ‘geçmiş olsun’ dileklerine boğdular. Merak içinde nasıl olduğunu soran hayranları, sevenleri için Demet Özdemir aşağıdaki paylaşımı yaparak herkese teşekkür etti. Kendisi için endişelenenlere “Dinleniyorum, daha iyiyim, merak etmeyin” diye seslenen oyuncu, hastalığında kendisine eşlik eden sevimli kedi ile vakit geçirdiğini de not düştü…

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir'den, durumunu merak eden hayranlarına mesajı var... 9