Ana sayfa Dizi Haberleri Küçük Bir Hikaye dizisinin küçük bir sorunu var!

Küçük Bir Hikaye dizisinin küçük bir sorunu var!

tarafından zk zk
Yeni sezonda dizi yayınlayan kanallar arasına tv8 de giriyor. Daha önce bir-iki günlük dizi denemesi yapan kanal, bu kez prime time kuşağında yeni bir dizi yayınlayacak.

Küçük Bir Hikaye isimli dizinin küçük yıldızı Beren Gökyıldız, Anne dizisiyle gönülleri fethetmişti. Bu kez yeni diziyle ekrana dönüyor. Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolde oynadıkları dizi bir Kore uyarlaması.

Dizinin daha başından bir küçük sorunu var aslında! Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, durumu bakın nasıl özetliyor:

“Ekonomi bir yerde hasar almaya başladıysa televizyon sektörünün bundan kaçışı yoktur. Zaten televizyon sektörü uzun süredir bir kriz içindeydi. Bu son krizin ekranı nasıl etkileyeceğini de hep birlikte göreceğiz. Ancak görünen o ki, her kanal artık daha tedbirli ve adımlarını daha sağlam atarak gidecek. Son zamanlarda iki kanal hamleleriyle beni şaşırtıyor. Biri zaten kurulduğundan beri formatlarıyla konuşulan TV8. Herkesin format aradığı bir dönemde dizi yayınlamaya karar verdi.

Küçük Bir Hikaye dizisinin küçük bir sorunu var! 7

Bunun çok doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum. Hatta bir televizyon kanalında drama da olması gerektiğini savunduğum için geç bile kalındı. MF Yapım-Fatih Aksoy-Faruk Bayhan’ın yapımcılığını üstlendiği, My Fair Lady isimli Kore dizisinden uyarlanan Küçük Bir Hikaye’nin başrolünde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız ve Tugay Mercan rol alıyor. TV8’de dizi izleme alışkanlığı olmayan izleyici için bu işin en çok ihtiyacı olan kelime “sabır” olacak. Çünkü diğer kanallar kadar yüksek bir başlangıç yapmayabilir. Kanalın bu dizinin arkasında durup seyirciye dizi konusunda güven vermesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki kanalın başka dizilerle de çeşitlenmesi gerekiyor. “