Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde ayrılan ayrılana, ikinci sezon soru işareti!

Kuruluş Osman dizisinde ayrılan ayrılana, ikinci sezon soru işareti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Özel Analiz – Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi Mucize Doktor ise diğeri de kuşkusuz Kuruluş Osman… atv’de yayınlanan Kuruluş Osman, Burak Özçivit’in ekrana dönüşü noktasında da hayranlarını son derece mutlu etti.Ünlü oyuncu da başarılı performans sergileyerek bu büyük yükü omuzlayabileceğini gösterdi.

Kuruluş Osman dizisi, ilk sezonuyla hem akıllı bir strateji uyguladı hem de 26 bölüm boyunca izleyicilere büyük bir hikayenin ilk sunumunu yaptı. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş aşamasını temsil eden bir yapım olması, Diriliş Ertuğrul’un ardından aynı başarıyı devam ettirmesi önemli detaylar…

Kuruluş Osman 24 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 27. bölümüyle birlikte 1. sezonunu tamamlayacak. Pandemi döneminde alınan önlemler ve senaryoda iç mekan sahnelerin çıkartılması sonrasında yoluna devam eden Kuruluş Osman, izleyici sadakati oluşturma noktasında da pandemi dönemini çok akıllıca kullandı.

Diziden ayrılan isimler de dikkat çekiyor. Saruhan Hünel, Eren Vurdem, Yurdaer Okur ve Çağrı Şensoy gibi yapıma renk katan isimler diziye veda etti. Yeşim Ceren Bozoğlu gibi iyi bir oyuncunun katıldığı Kuruluş Osman, 2. sezonda yine bambaşka karakterler ve usta isimlerle hikayesini daha da geliştirecek.

Kuruluş Osman dizisinde ayrılan ayrılana, ikinci sezon soru işareti! 7

İkinci sezon için en önemli soru işareti ise hikayenin devamı noktasında artık izleyicileri daha da çok heyecanlandıracak dönemin başlaması şart. Özellikle de güçlü oyunculardan kurulu yeni ve daha derinlikli bir hikayenin anlatılması, stratejik düşünme, o dönemin Avrupa siyasetini işin içine katma ve savaş meydanında sergilenecek etkileyici sahneler ile, dizinin artık kabuğunu kırması ve bir imparatorluğun yoluna açacak daha büyük adımlar atması şart.

Kuruluş Osman için artık devlet olma vakti geldi.Devlet olmanın ilk kuralı da güncel ve bölgesel siyaseti iyi okumak. İşte bu noktada Kuruluş Osman dizisi önemli adımlar atar ise dizi daha da çok ilgi çekecektir.