Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinin kötü adamı Bülent Şakrak’tan itiraf

Sefirin Kızı dizisinin kötü adamı Bülent Şakrak’tan itiraf

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisine Kahraman Boz karakteri ile katılan Bülent Şakrak, diziye büyük bir renk kattı. Hikayenin daha da heyecanlı hale gelmesini sağlayan oyuncu, dizinin ikinci sezonunda daha da fazla etkili olacağını da gösterdi.

Bir çok başarılı proje ile ekranlarda izlediğimiz ve sevdiğimiz Bülent Şakrak hem aile hayatı ile hem de kariyeri ile örnek olmaya devam ediyor. Erkan Kolçak Köstendil ve Ertan Saban ile birlikte Pes Artık isimli youtube dizisinde de rol alarak dikkatleri üzerine çeken Bülent Şakrak, çok iyi bir aile babası olmasıyla da takdir görüyor.

Sefirin Kızı dizisinin kötü adamı Bülent Şakrak'tan itiraf 8

Ceyda Düvenci ile olan güzel birlikteliklerini ve baba olarak bilmediğimiz yönlerini MAG okurları ile paylaşan Şakrak, baba olmayı büyük bir aşk olarak tanımladı.

Melisa ile olan iletişiminin onu adım adım oğlu Ali’ye hazırladığını belirten başarılı oyuncu, “ Muhteşem bir annemiz var. Hayatı benim için her anlamda kolaylaştıran bir kadınla beraberim. Çok istediğim evlilikten, çok istediğim bir tohum daha almış oldum” diye konuştu.

Sefirin Kızı dizisinin kötü adamı Bülent Şakrak'tan itiraf 9