Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisini sarsan yeni koronavirüs vakası!

Kuruluş Osman dizisini sarsan yeni koronavirüs vakası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin çarşamba akşamları ne kadar etkili olduğunu reytinglerden anlayabiliyoruz. Bu sezon Gönül Dağı ile birlikte en iyi reytingleri alan Kuruluş Osman’da diğer birçok diziyi etkileyen koronavirüs sorunları yaşanıyor.

Bozdağ Film’den geçtiğimiz hafta yapılan duyuruda Destan ve Kuruluş Osman dizilerindeki ertelemelerin nedeni olarak koronavirüs gösterilmişti. Dizi hayranları merakla yeni bölümleri beklerken sette ise koronavirüse karşı önlemler sıkılaştırılıyor.

Kuruluş Osman dizisini sarsan yeni koronavirüs vakası! 18

Kuruluş Osman dizi setinde yeni bir koronavirüs vakası olduğu ortaya çıktı. Dizide Şeyh Edebali karakterini canlandıran Seda Yıldız, koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Bazı belirtiler sonrasında PCR testi yaptıran ünlü oyuncunun pozitif olduğu ortaya çıktı. Seda Yıldız, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Karantinaya giren oyuncu, çekimlere de bir süreliğine ara vermiş oldu.

3 sezondur yayınlanan dizide önemli bir karaktere hayat veren Seda Yıldız, daha önce birçok yapımda rol almıştı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Yaşar Katırcı karakteriyle tanınan oyuncu, ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Reşit karakteriyle de biliniyor.