Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle gündemde olan Birce Akalay’dan sürpriz anlaşma! Sosyal medyadan duyurdu…

Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle gündemde olan Birce Akalay’dan sürpriz anlaşma! Sosyal medyadan duyurdu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, Haziran ayında iki hafta arayla yayınlanan iki dizisi sonrası gündemden düşmedi. Başarılı oyunculuğu ile Netflix’in çok konuşulan yapımları Kuş Uçuşu ve Mezarlık ile sadece Türkiye’de değil, dijital platformun izlendiği pek çok ülkede de konuşuldu oyuncu. Performansı ile her iki dizide de bambaşka karakterlerle izleyenlerin beğenisini kazanan Akalay, son günlerin dillerden düşmeyen ismi.

Birce Akalay, uzun yıllar sonra yeniden bir dizide buluştuğu İbrahim Çelikkol ile tatilde de bir araya gelmişti. Oyuncu, bol bol dinlenerek şimdilerde 2. sezonunun çekileceği öğrenilen Kuş Uçuşu dizisine hazırlanıyor. Bu arada da sosyal medyadan ilgiyle takip edilen oyuncu, yaptığı bir duyuru ile gündeme geldi.

Sadece oyunculuğu ile değil güzelliği ile de hayranlarının markajında olan oyuncu, bir Neutrogena markası ile bir anlaşma imzaladı. Oyuncu, markanın yeni Retinol Boost serisinin yüzü oldu. Bu işbirliğini de instagram hesabından duyurdu.

Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle gündemde olan Birce Akalay'dan sürpriz anlaşma! Sosyal medyadan duyurdu... 7

Akalay, “Neutrogena ile yeni bir yola çıkıyoruz. Heyecanlı bir yenilik bizi bekliyor, sizi Retinol Boost serisiyle tanıştıracağım. Tüm detayları benden dinlemek için takipte kalın” açıklamasını yaptı instagram hesabından.

Bu arada marka yüzü olması ile ilgili olarak da “Dilerim bu iş birliğimiz sayesinde kadınların sadece ciltlerine değil, kalplerine de dokunabiliriz.” diyen oyuncu, “Uzun yıllardır süregelen bu köklü deneyimin elçisi olmak beni gerçekten çok heyecanlandırdı.” sözleriyle de işbirliği ile ilgili duygularını paylaştı.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini 2003 yılında tamamlayan oyuncu, aynı yılgirdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturi Bölümündeki eğitimini tamamlayamadı. Ancak Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Henüz dört yaşında baleye başladığını bir röportajında anlatan Birce Akalay, 16 yaşında sakatlanana kadar da bale yaptığını söylemişti. Ayrıca ‘2004 Türkiye Güzellik Yarışması’na da katılan Birce Akalay, 3. olmuştu.  İlk olarak 2007 yılında Kader isimli dizide rol alarak ekrana gelmişti.