Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı 12.bölüm ön izleme görüntüleri yayınlandı!

Kuzey Yıldızı 12.bölüm ön izleme görüntüleri yayınlandı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna başarılı yönetmen Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı dizisinin macerası Show TV ekranında devam ediyor. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. Dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Dizinin 12. yeni bölümü 30 Kasım Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölümden saatler önce ön izleme görüntüleri yayınlandı. Kuzey ve Yıldız’ın sahnesi izleyicileri gülümsetecek. Videodan izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

uzey’in korktuğu şey başına gelmiştir; Yıldız, Şule’nin boşanmak istemediğini öğrenmek üzeredir. Yıldız’ın bunu öğrenmesi, Kuzey’e bir daha güvenmemesi anlamına gelecektir.

Kuzey, bunu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Nahide ve Sefer’in destek gücü, yeterli olacak mıdır; şans kimden yana olacaktır? Kuzey’in Yıldız’ın güvenini kazanmak için attığı tüm adımlar, bir bir boşa çıksa da pes etmeye niyeti yoktur.

Yıldız, yıllardır hayalini kurduğu aşkına hem bir nefes kadar yakın, hem de bir o kadar uzaktır. Sonunda kimsenin aklına gelmeyecek bir şey olur. İmkânsız denen şey olmuş, âşıkların arasında engel olan buz dağı erimeye başlamıştır ki Yıldız, kimsenin beklemediği bir şey yapar.

Bundan sonra âşıkların işi gerçekten çok zordur.