Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinde çok stratejik bir adım atıldı!

Kuzey Yıldızı dizisinde çok stratejik bir adım atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinin 23.bölümü 29 Şubat akşamı ekrandaki yerini aldı. Kuzey Yıldızı 24. yeni bölümü ise 7 Mart tarihinde yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.Yıldız,Çetin’in iftiraları karşısında savunma yapmaya kabul etmedi.

Yıldız’ın “Kendim için başkasını yakacak değilim” sözü ve hapse düşmesi dikkat çekti. Kuzey’in onu kurtarma çabaları da sonuç vermedi. Yıldız, kendini savunmadığı için hapiste. Dizinin 24. bölümünde kahkaha bekleyen izleyiciler, dram sahneleri ile karşılaşacak.

Kuzey Yıldızı dizisi ‘hep gülmek, kahkaha olmaz biraz da hüzünlendirelim’ der gibi… Yeni bölüm merak edilirken, dizide drama doğru bu kayış da aslında izleyicileri ekran başında tutmak için uygulanan taktiklerden birisi.

Sürekli güldüren bir yapım olmak, kendini tekrar etme riski taşıyor ve zamanla daha önce gülünen bazı olaylar artık komik gelmemeye ve dizi de ilgiyi kaybetmeye başlıyor. İşte bunu önleme adına Kuzey Yıldızı dizisinden dram sahneleri geldiğini ve izleyicinin şaşırması amaçlandığı gözlemleniyor.

Komedi dizilerinin temel sorunu bir süre sonra izleyicilerin ilgisini kaybetmesi. Bu riski gören Kuzey Yıldızı ekibi stratejik bir hamle ile ilginin yeniden yapıma yönelmesini arzu ediyor.

İşte Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı Kuzey Yıldızı 24.bölüm fragmanı: