Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde önemli bir karar alındı!

Kuzey Yıldızı dizisinde önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Kuzey Yıldızı dizisi,Cumartesi akşamlarının neşesi olmuştu. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin çekimi için ekip Mayıs ayının sonlarında Ordu’da buluşmuştu.

Dizinin 2 bölümü çekildi ve yayınlandı.29. bölümü ile birlikte 1.sezonu tamamlamak durumunda kalan Kuzey Yıldızı dizisinde bu ani kararın alınmasının sebebi yayınlanan 2 bölümün reytinglerinin çok düşük gelmesi olmuştu. Haziran sonunda aniden çekimlere ara verildi. Dizinin reytingleri iyi gelmiş olsaydı yaz boyunca yayınlanması düşünülmüştü.

Ancak dizi ekibi, pandeminin 2. dalgası düşünülerek fazla tatil yapmayacak. Kuzey Yıldızı ekibi, yaklaşık 1,5 aylık bir aranın ardından 10 Ağustos Pazartesi günü yeniden set başı yapacak.

Dizinin ekibi ilk olarak stok bölümler çekecek ve ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamamak için de yoğun bir çalışma programı uygulanacak.Eylül ayının ortasından sonra ise dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması tahmin ediliyor.