Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinin başarıları yurt dışında çok konuşuluyor!

Yemin dizisinin başarıları yurt dışında çok konuşuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Yemin dizisi, günlük bir dizi olarak 2 sezondur izleyicilerle buluşuyor. İlk sezonunda büyük bir izleyici kitlesini etkileyen Yemin, bu kadar çok konuşulmuyordu. Ancak dizinin 2. sezonuyla birlikte hakkında yapılan haberler ve sosyal medya yansıması da arttı. İzleyici kitlesini de genişleten Yemin dizisi, başarılı bir iki sezon geçirdi.

Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, 2.sezon itibariyle diziye veda etti.Gökberk Demirci ise, 3. sezonun daha etkili olacağını ve çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı. Yemin dizisinin yurt dışında da en çok konuşulan Türk dizilerinden birisi olduğunu biliyor muydunuz?

Özellikle de Latin Amerika ülkelerinde Yemin, çok beğenildi, reytinglerde çok iyi sonuçlar aldı. Karamel Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizinin 3.sezonu da Latin ülkelerinde heyecanla bekleniyor. Bir de Özğe Yağız’ın boşluğunun nasıl doldurulacağı önemli bir konu olarak dikkat çekiyor.

Kanal D’de yayınlanan bir başka günlük dizi Yaralı Kuşlar ise Porto Riko ve Kolombiya’da çok iyi performans sergiledi. Yaralı Kuşlar’ın bu performansı göstermesi de günlük dizilerin Latin Amerika’da iyi sonuçlar alabileceğine işaret ediyor.