Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’den nostaljik fotoğrafla duygusal kutlama

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’den nostaljik fotoğrafla duygusal kutlama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detya – Ekranların sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı, her ne kadar zaman zaman drama kaçsa da karakterleriyle izleyenleri her hafta kahkahaya boğan bir yapım. Kuzey ve Yıldız karakterlerinin maceralarının yanı sıra, Sefer, Pembe gibi karakterler de ön plana çıkıyor. Başarılı oyunculuklarıyla tüm oyuncular, iyi bir iş çıkarırken, ekranda da Cumartesi akşamlarını şenlendirecek bir dizi izleme keyfi yaşanıyor.

Show TV’de ekrana gelen ve İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in başrolünü paylaştıkları dizi, her hafta Kuzey ve Yıldız’ın maceralarıyla sürüyor. Arada psikopat tiplemeler diziye dahil olsa da genel olarak gülmecesi bol bir dizi ekranlara gelmekte.

Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 37. bölümü ekrana gelecek. Ordu’da çekilen dizinin ilk günlerinde, bu kadar zaman yayınlanabileceğini muhtemelen ne oyuncular ne de izleyenler bilmiyordu. Sadece uzun sürmesi umut ediliyordu.

Henüz Yıldız ve Kuzey karakterleri de tam oturmamıştı o günlerde. Zaman geçtikçe izleyici karakterlere, oyuncular da oynadıkları rollere iyice alıştılar.

Şimdilerde İsmail Demirci’nin Kuzey ve Aslıhan Güner’in de Yıldız karakterleri iyice üzerine otururken, muhtemelen kariyerlerinde de bu karakterler hep hatırlanacak ve iz bırakacak.

Aslıhan Güner, dizinin yönetmeni Ersoy Güler’in doğum günü için sosyal medya hesabından bir fotoğraf yayınlandı. Henüz daha dizinin ilk başladığı günlerde kamera arkasında çekilmiş bir fotoğraf. Yönetmen, bir sonraki sahnenin çekim planını anlatırken, Aslıhan Güner de pür dikkat yönetmeni dinliyor.

İşte o anda çekilen fotoğrafı instagram sayfasından paylaşan Aslıhan Güner, yönetmen Ersoy Güler’in doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayarak, takipçilerini de dizinin o ilk günlerine götürerek güzel bir nostalji yaşatıyor.

19 Ağustos 2019 tarihli Aslıhan Güner’in o  paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'den nostaljik fotoğrafla duygusal kutlama 7