Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç’un yeni dizisi Kulüp’teki partneri Serenay Sarıkaya mı?

Barış Arduç’un yeni dizisi Kulüp’teki partneri Serenay Sarıkaya mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gupse Özay’ın Deliha filminde oynadıktan sonra dikkatleri çeken Barış Arduç, daha sonra Star TV’nin romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ta Elçin Sangu ile oynamıştı. Dizinin hem Türkiye’de hem de yabancı ülkelerde büyük bir yankısı oldu. Barış Arduç’un kariyerinde önemli bir yere sahip olan bu dizisinin ardından bir süre ekrana ara vermesi izleyenleri üzmüştü.

Daha sonra Burcu Biricik ile kamera karşısına geçtiği Kuzgun dizisiyle ekranlara geldi oyuncu. Aslında hikayesi ve oyuncularıyla dikkat çeken bir yapımdı ama ne yazık ki pek çok dizi arasında istenen reytingi sağlayamayınca erken final yaptı.

Barış Arduç’u geçtiğimiz sezon pandemi arasından önce Çukur dizisinde gördük. Oyuncu, dizinin yeni sezonunda da iddialı bir karakter olan Arık Böke ile ekranlara geldi. Kilit bir karakter olduğu, iddialı bir portre çizmesinden belliydi ancak ömrü kısa sürdü.

Barış Arduç'un yeni dizisi Kulüp'teki partneri Serenay Sarıkaya mı? 8

Geçtiğimiz hafta Cumali’nin vurduğu Arık Böke karakteri diziden ayrıldı. Bu ani ayrılışın nedeni Barış Arduç’un yeni bir diziye başlayacak olması mı, yoksa baştan böyle mi kurgulanmıştı bilinmiyor ancak hemen ardından oyuncunun yeni bir dizide oynayacağı haberleri gündeme geldi.

Barış Arduç'un yeni dizisi Kulüp'teki partneri Serenay Sarıkaya mı? 9

Arduç’un Netflix’in yeni bir dizisinde rol alacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, O3 Medya’nın yapımcılığını üstleneceği dizide Gökçe Bahadır’ın da adı geçiyor.

Şimdilik  Kod adı Kulüp olarak bilinen projede, Salih Bademci’nin de rol alacağı ifade edilmekte. Bir başka bomba isim ise Serenay Sarıkaya!

Detaylar şimdilik bu kadar ama bu bile Barış Arduç ve Serenay Sarıkaya hayranlarını heyecanlandırmaya yetecek bir ayrıntı…