Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ekranın, Zümrüdüanka sosyal medyanın birincisi!

Kuzey Yıldızı ekranın, Zümrüdüanka sosyal medyanın birincisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları 2 dizi arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor… Kuzey Yıldızı, Show TV ekranlarında yayınlanıyor ve izleyicilerin neşe kaynağı bir yapım olarak da göz dolduruyor. Dizinin ilk 20 bölümü ekrana geldi ve büyük başarı sergiledi.

Fox TV ekranında ise Zümrüdüanka 3. bölümüyle 8 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. İlk 2 bölümü zaten beğenilen ve çok izlenen yapım 3. bölümde de güçlü duruşunu sürdürdü. Reyting rekabetinde Kuzey Yıldızı dizisine de rakip olabileceğini gösterdi.

8 Şubat Cumartesi günü televizyon reytinglerinde birinci sırada bulunan dizi Kuzey Yıldızı… Ancak sosyal medya reytinglerinde ise Zümrüdüanka rakibine büyük bir fark atıyor. Bunun en önemli sebebi de sosyal medyada Alp Navruz hayranlarının müthiş desteği. Adba’nın ölçümlerine göre dün akşam Zümrüdüanka ileti sayısı bakımından Kuzey Yıldızı’nı ikiye katladı. Kalk Gidelim ise sosyal medyadan çok zayıf bir durumda bulunuyor.

Kuzey Yıldızı ekranın, Zümrüdüanka sosyal medyanın birincisi! 8

8 Şubat Cumartesi total ve ABC1 gruplarında Kuzey Yıldızı birincilik aldı ve AB grubunu da 3. sırada bitirdi.

Zümrüdüanka ise daha yeni bir yapım olmasına rağmen reytinglerde güçlü duruşunu sürdürdü.Totalde 2. sırada yer alan dizi, AB grubunda 4. ve ABC1 grubunda da yine 2. olarak Kuzey Yıldızı’na rakip oldu. İşte 8 Şubat Cumartesi günü ilk 10 program listesi.

Kuzey Yıldızı ekranın, Zümrüdüanka sosyal medyanın birincisi! 9