Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde Nahide karakteriyle parlayan Merve Şen yeniden dizilere döndü!

Kuzey Yıldızı dizisinde Nahide karakteriyle parlayan Merve Şen yeniden dizilere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren ve Show TV ekranında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi 2019 ile 2021 yılları arasının en çok sevilen projelerinden birisiydi. Eğlenceli bir Karadeniz dizisi olarak öne çıkan Kuzey Yıldızı’nda özellikle Pembe ve Nahide karakteri izleyicileri fazlasıyla güldürdü.

Pembe karakterinde usta oyuncu Zeynep Kankonde yer almıştı. Nahide karakterini canlandıran isim ise genç oyunculardan Merve Şen idi. 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Merve Şen, 2013 yılında başladığı kariyerinde Kuzey Yıldızı ile büyük bir çıkış sergiledi.

Ancak bu projenin ardından bir süre ortalarda görünmeyen oyuncu, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Senden Daha Güzel isimli dizide yine izleyicileri eğlendiren bir karakteri canlandırıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde Nahide karakteriyle parlayan Merve Şen yeniden dizilere döndü! 7

Dizide Binnur karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, yine hayranlarını memnun eden bir performans ortaya koyuyor. Merve Şen eğlenceli karakterleri canlandırma konusunda oldukça yetenekli. Nahide olarak akıllarda kalan oyuncuyu izlemek isteyen hayranları Senden Daha Güzel dizisini salı akşamları Fox TV ekranında bulabilir.

Dizinin ekibinin kamera arkasındaki görüntüleri de ne kadar iyi bir uyum yakaladıklarını göstermesi bakımından anlamlı oldu.

İşte Senden Daha Güzel dizisinin kamera arkası görüntüleri: