Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı macerası başlıyor! Kampçı Kuzey ve Sefer’le gülmekten kırılmaya hazır olun!

Kuzey Yıldızı macerası başlıyor! Kampçı Kuzey ve Sefer’le gülmekten kırılmaya hazır olun!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin aile komedisi dizisi Kuzey Yıldızı, yeni sezonun ilk bölümüyle bu Cumartesi günü ekranda olacak. 5 Eylül akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde, Kuzey ve Yıldız’ın romantik sahneleri dikkat çekerken, kamp yapmaya çalışan Kuzey ve Sefer’in halleri de güldürecek…

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. Dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey ve Yıldız’ın, “Papatya” şarkısı eşliğinde dans ettikleri romantik anlar ise yeni sezonda da aşklarının dolu dizgin devam edeceğini gösteriyor. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan dizi, yine eğlenceli bir bölümle gelecek.

Yeni sezonda Kuzey ve Yıldız’ın birbirlerine kavuşup evlenmelerinin beklendiği süreçte, yine araya giren insanlar ve çeşitli olaylarla ilişkilerinin zora gireceği de yeni fragmanda görülüyor. Kuzey’in eski eşinin ortaya atacağı bir yalan Yıldız’ın aklını da fena karıştıracak!

Ayrıca diziye yeni ve sürpriz isimler de katılacak. Yıldız’ın bir restaurantta çalışmaya başlayacağı yeni sezonda, Bahar isimli bir karakter diziye dahil oluyor…

İsmail Demirci, yeni sezondan bir kareyi instagram sayfasından şöyle paylaşmış:

Kampçı Kuzey. Yeni sezonda … Yeni sezon 5 Eylül Cumartesi başlıyor!????

Dizinin instagram sayfasından yeni bölümden fotoğraflar da yayınlandı…

blank

blank

blank

İşte yeni sezon ilk bölüm fragmanı: